Nakon što je nedavno nastupila u Supertalentu, 13-godišnja Elena Brnić postala je velika zvijezda.

Galerija


Nevjerojatni glazbeni talent Elene Brnić iz Supertalenta oduševio je Hrvatsku, ali i svijet.

Vezani članci Gabriela Braičić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 ''Gabrijeli je bilo žao što s prijateljima nije slavila kraj škole, ali zbog Janka je sve zaboravila'' Darija Brnić (Foto: Screenshot) Pogledajte sve nastupe: Bilo je tu malo twerkanja, pjevanja, adrenalina, a imamo i treći zlatni gumb!

Nakon što je nedavno hrabro i samouvjereno stupila na pozornicu showa Supertalent te bez greške otpjevala hit "Fight Song" poznate glazbenice Rachel Platten, 13-godišnja Elena postala je velika domaća zvijezda.

Djevojčica je svojim nevjerojatnim glazbenim mogućnostima oduševila žiri, posebno Maju Šuput, a za svoju izvedbu dobila je prestižni Zlatni gumb, odnosno direktni plasman u polufinale.

A priča o Eleni proširila se i izvan granica Hrvatske. Naime, nakon što je njezina snimka objavljena na Facebook stranici Got Talent Global koja broji više od 6,1 milijun pratitelja, mlada pjevačica postala je svjetska senzacija.

Snimka je do sada pregledana više od 5,5 milijuna puta te podijeljena više od 41 tisuću puta, a uz nju stoji kratki opis koji ne može biti točniji: "Nevjerojatan glas." 

Trinaestogodišnja Elena rođena je u Zagrebu, do sada je sudjelovala na brojnim glazbenim natjecanjima, ali Supertalent će joj zasigurno ostati u posebnom sjećanju.

"Bilo je predivno. Kada su svi rekli svoje komentare, Maja je rekla svoj i pritisnula zlatni gumb. Bio je to neki tako čudan osjećaj kakav nikada do sada nisam imala. Nimalo to nisam očekivala", ispričala je Elena kako se osjećala na pozornici.

A ovo je tek početak. Sretno!

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.