Wow!

Grubnić se javno hvali poklonom koji ga je ostavio bez teksta: "Hvala od srca, u šoku sam''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić pokazao je personaliziranu traper-jaknu sa svojom fotografijom.

Modni stilist Marko Grubnić pohvalio se da je dobio personalizirani poklon koji ga je ostavio bez teksta. 

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 2 Od poznatog dizajnera Marko Grubnić pohvalio se torbicom od čije će vam se cifre zavrtjeti u glavi: ''Besprijekoran kao i uvijek''

Naime, mlada hrvatska dizajnerica Tatjana Grivić Marku je napravila personaliziranu traper-jaknu s njegovom fotografijom. 

"Sve što želim reći jest - wooow. Hvala ti od srca na ovom prekrasnom poklonu, u šoku sam koliko si talentirana i beskrajno draga. Rijetko me odjeća može fascinirati i ostaviti bez daha (to znaju moji najbliži prijatelji), ali ova personalizirana jakna me je doslovno ostavila bez teksta. Ovo je od danas moja najdraža jakna. Bravoooo! Želim ti da osvojiš cijeli svijet svojim talentom, zaista to zaslužuješ", istaknuo je Grubnić uz fotografiju na kojoj nosi jaknu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sve sto želim reći jest - WOOOOW 🙌🏼🙌🏼🙌🏼 @miss_grivic HVALA TI od srca na ovom prekrasnom poklonu, u šoku sam koliko si talentirana i beskrajno draga. Rijetko me odjeća može fascinirati i ostaviti bez daha (to znaju moji najbliži prijatelji), ali ova personalizirana jakna me je doslovno ostavila bez teksta... Ovo je od danas moja najdraža jakna... Bravoooo @miss_grivic želim ti da osvojis cijeli svijet svojim talentom, zaista to zaslužuješ... 🥰

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

"Odličan rad, kapa do poda", "Genijalno", "Predobro", komentirali su Markovi pratitelji njegov poklon. Inače, stilist je nedavno pokazao svoju raskošnu walk-in garderobu na kojoj bi mu većina ljudi pozavidjela. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene