Marko Grubnić je na Instagramu poželio mami Branki sve najljepše za Majčin dan i zahvalio joj na svemu.

Galerija


Modni stilist Marko Grubnić nije zaboravio na ovogodišnji Majčin dan pa je svojoj majci Branki Grubnić tim povodom objavio dirljivu čestitku i niz fotografija na kojima zajedno poziraju u pomno osmišljenim kombinacijama.

Vezani članci Marko Grubnić - 1 Grubnić podijelio fotku s atraktivnom majkom Brankom koja ga je zasjenila dugim, vitkim nogama: "Mama ludilo" Marko i Branka Grubnić Marko Grubnić objavio fotku s atraktivnom mamom Brankom: "Nadam se da će i mene moji sinovi ovako paziti"

Njegovi pratitelji poručili su im da su jako zgodni, a pažnju su naročito plijenila atraktivna izdanja 61-godišnje Branke, najviše ona u minijaturnim haljinama i suknjama.

"Sretan Majčin dan kraljici mog srca. Hvala ti što si mi najbolji prijatelj oduvijek, ali najviše ti hvala na ljubavi i hvala što si moja mama. Kada bih mogao, izabrao bih te milijun puta! Volim te toliko da to nikada neću moći objasniti. I nedostaješ mi puno. Ali bolja vremena dolaze i uskoro ćemo biti zajedno", napisao je Marko.

"Predivna majka", "Baš ste lijepi par", "Divno", "Zgodna majka", "Majka je avion, a vi Marko ste top sin", "Prekrasna žena", "Mama je top" poručili su mu pratitelji u komentarima.

Bivša supruga kralja smijeha u 53. godini pokazala savršeno oblikovane trbušnjake i bujnu pozadinu