Sretnu vijest potvrdio je brat Katherine Schwarzenegger, Patrick koji je viđen s poklonom s ružičastom mašnicom, pa se nagađalo da su supružnici dobili kćerkicu.

Galerija


Spisateljica Katherine Schwarzenegger (30) i glumac Chris Pratt (41) dobili su prvo zajedničko dijete prošlog tjedna. 

Vezani članci Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger (Foto: AFP) Ako glumac ne bude dobar prema novoj curi, njezin slavni tata ga može prebiti i to doslovno Chris Pratt (Foto: Instagram) Zaručio je kćer Arnolda Schwarzeneggera, a onda na momačkoj pitao striptizetu želi li se udati za njega

Sretnu je vijest za američke medije potvrdio Katherinin brat Patrick Schwarzenegger (26), koji je viđen u Santa Barbari. "Odlično su. Kupio sam joj mali poklon", rekao je glumac za Entertainment Tonight

Patrick je držao dar sa ružičastom vrpcom, pa su neki pretpostavili da je Katherine rodila curicu. No ostalo je nejasno je li ga kupio sestri ili njezinoj bebi. 

Prema pisanju američkih medija, Katherine je rodila u bolnici St. John's u Santa Monici, a tamo je bio i automobil njezina muža Chrisa u petak popodne. Usto, u kući supružnika kasnije su viđeni članovi obitelji, odnosno Katherinin otac Arnold Schwarzenegger i majka Maria Shriver te sestra Christina i brat Christopher.  

Pratt i spisateljica vjenčali su se prošle godine u lipnju na intimnoj ceremoniji u Montecitu. Uspješno su skrivali trudnoću i tek se prije četiri mjeseca saznalo da očekuju svoje prvo zajedničko dijete. 

"Jako su sretni zbog toga. Znali su od ulaska u vezu da žele imati skupa djecu i to im je bilo važno, tako da ih je ta vijest oduševila", rekao je prijatelj supružnika. 

Katherinina obitelj također se tome veselila, osobito tata Arnold, koji je bio sretan što će postati djed. "Razmisli o ovom na sekundu... u ovo su uključeni geni tri različite obitelji. Tu su Kennedyji, Schwarzeneggeri i Pratti. Možemo napraviti bilo što. Možemo otići i riješiti kubansku raketnu krizu. Možemo otići i trenirati dinosaure. Razmisli o tome", rekao je oduševljeni snagator u emisiji Jimmyja Fallona. 

Naime, majka Arnijeve bivše supruge Eunice Kennedy Shriver sestra je Johna F., Roberta i Teda Kennedyja. I Katherinina majka istaknula je koliko je sretna. "Jako sam ponosna na nju. Očito je da su ona i Chris super par", rekla je Maria. 

Inače, Pratt ima sina Jacka (7) iz prvog braka s glumicom Annom Farris. 

Još jedan slavni glazbenik stigao na našu obalu, odmara se u Dubrovniku na luksuznoj jahti dugoj 107 metara