Lijepe vijesti

Ekspresno su se zaručili i vjenčali, a kći holivudskog snagatora i muž koji je poznati glumac sad čekaju bebu

Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger (Foto: Profimedia) Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger (Foto: Profimedia) Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger (Foto: AFP) Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger (Foto: Profimedia) Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger (Foto: Profimedia) Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger (Foto: AFP) Anna Faris i Chris Pratt (Foto: AFP) +0 Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Galerija

Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger očekuju prinovu nakon 10 mjeseci braka.

Glumac Chris Pratt (40) i spisateljica Katherine Schwarzenegger (30) očekuju prvo zajedničko dijete, tvrdi američki magazin People

Pogledaj i ovo Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger (Foto: Profimedia) Intimno vjenčanje Kći legendarnog holivudskog snagatora udala se za miljenika žena, pogledajte fotografije raskošne ceremonije

Par se raduje prinovi samo 10 mjeseci nakon njihovog sudbonosnog da na intimnoj ceremoniji u kalifornijskom Montecitu. Prijatelj supružnika je rekao kako su htjeli što prije proširiti obitelj, a nedavno su viđeni u vožnji biciklom pri kojoj je Schwarzenegger skrivala trbuh širom majicom. 

U vezi Chrisa i Katherine je sve od početka teklo ekspresno. Naime, glumac je spisateljicu zaprosio nakon što su se sedam mjeseci viđali, a pet mjeseci kasnije su se već vjenčali. 

Katherine se zbližila jako i s Chrisovim sinom Jackom (7) kojeg ima iz devetogodišnjeg braka s kolegicom Annom Farris (43). Naime, uvijek su ga uključivali u zajednička druženja umjesto da izlaze sami. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m so proud of my darling on the success of her book!! She smartly delayed the rest of the book tour and, like the rest of us, hunkered down inside. If you’re going stir crazy and need something to do between refreshing #covid19 on Twitter might I suggest this great read!? Something truly good for the soul. Click the link in my bio and get #TheGiftOfForgiveness delivered to your door!

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

"Katherine je poput velikog djeteta i voli provoditi vrijeme u raznim aktivnostima s Jackom. Sviđa joj se što je Chris tata i njegova posvećenost sinu uvjerila ju je da je on za nju onaj pravi", rekao je izvor za magazin People. 

Holivudski snagator i Katherinin tata Arnold Schwarzenegger ranije je rekao da se raduje trenutku kad će njegova kći postati majka, no istaknuo je da neće ništa požurivati. "Dogodit će se kad tad, a na njima je odluka kada", ispričao je Arnie. 

Inače, Katherine je nedavno izdala knjigu "The Gift of Forgiveness" koja se nalazi na listi bestsellera New Yorka Timesa četiri tjedna zaredom. Zbog pandemije koronavirusa morala je promociju nastaviti na virtualan način. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) +0 Sofia Vergara (Foto: Instagram) Celebrity Seksi fotka koja je zaludjela društvene mreže: Glumica pozirala s 20 godina mlađom nećakinjom

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene