Jude Law s bivšim partnericama ima petero djece, a izvor blizak paru istaknuo je kako glumac i njegova supruga Phillipa čekaju prvo zajedničko dijete.

Galerija


Glumac Jude Law će po šesti put postati otac. 47-godišnji glumac i njegova supruga Phillipa Coan (32) čekaju svoje prvo dijete nakon što su se vjenčali prije godinu dana.  

Vezani članci Sienna Miller i Jude Law Bili su najpopularniji par sve dok je nije prevario s dadiljom, a otkrila je da se tog perioda života ni ne sjeća zbog velikog šoka Jude Law i Pillipa Coan (Foto: Profimedia) Holivudski zavodnik oženio se 14 godina mlađom djevojkom s koje nije mogao skinuti pogled

"Jude i Phillipa su sretni zajedno i jedva čekaju proširiti obitelj. Svi su uzbuđeni zbog djeteta", istaknuo je izvor blizak paru, koji je potvrdio nagađanja o trudnoći. The Sun piše kako je glumac nedavno u intervjuu otkrio kako bi volio ponovno postati otac, a paparazzi su ulovili njega i suprugu, kojoj se već dosta vidi trudnički trbuščić. Slavni glumac s tri prijašnje partnerice ima petero djece.

"Sretan sam što sam s nekim s kim se zabavljam kao nikada u životu. Phillipa i ja imamo stabilnu i zdravu vezu, a ona je u dobrim odnosima i s mojom djecom", rekao je nedavno Law.

U braku sa Sadie Frost (53) glumac je bio u braku sve do razvoda 2003. godine. Zajedno su dobili troje djece, a Rafferty danas ima 22 godine, Iris 18, a Rudy 16. Nakon rastave ljubio je kolegicu Siennu Miller, a s nje se prebacio na manekenku Samanthu Burke. Ona mu je rodila četvrto dijete, Sophiju, koja danas ima devet godina.

Jude je po peti put postao otac kada je glazbenica Catherine Harding rodila njegovo peto dijete, Adu, 2015. godine. Prije tri godine u upoznao svoju današnju suprugu, poduzetnicu koja vodi vlastitu tvrtku. Vjenčali su se u svibnju 2019. godine.

Zaljubljeni Slavko Sobin: Glumac napokon otkrio da je već godinama sretan u ljubavi