PRILIKA ZA VJEŽBANJE

Još malo nas dijeli od prvog treninga Aktivne Hrvatske u Korčuli

PR PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju PR PR PR +0 PR Galerija

Sve je spremno za prvi trening sportsko-edukativnog projekta Aktivna Hrvatska u Korčuli. Još je samo nekoliko slobodnih mjesta preostalo za trening koji će se održati u subotu, 15. lipnja s početkom u 17 sati. Korčulani i njihovi gosti vježbat će uz tim Kineziološkog fakulteta u Zagrebu i Renatu Sopek kod Spomenika, a slika prekrasnog vježbališta uz more obići će Hrvatsku.

 ''Želja nam je ovim projektom proširiti poruku o važnosti aktivnog i zdravog života te nas zato posebno veseli što prvi puta dolazimo na prekrasnu Korčulu. Održat ćemo trening vlastitom tjelesnom snagom u trajanju od 45 minuta, a trening je prilagođen svim vježbačima. Pozivam sve da nam se pridruže ali i podsjećam da vode računa o vrućini. Ponesite neko pokrivalo za glavu i u slučaju ikakvih problema, odmah se obratite našem trenerskom timu ili ekipi Hrvatske liječničke komore!'' – najavio je trening voditelj trenerskog tima, kineziolog Ivan Antunović.

Nakon treninga, tim Aktivne Hrvatske upoznat će se s ljepotama otoka Korčule. Partneri treninga u Korčuli su Grad Korčula, gradonačelnik Grada Korčule Andrija Fabris, Korčula Hoteli te restoran De Canavellis. Korčula će biti šesti grad koji će projekt aktivirati u ovoj sezoni, a promocija kulture zdravog života iz grada u grad privlači sve više vježbača. Projekt se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a generalni partner je HEP.

Svi vježbači će za trening u Korčuli dobiti majicu za vježbanje HEP, bočicu Mivele Mg vode s kojom možete sve, NIVEA lopte za trening. Kotany će predstaviti zdrave začine, a Tosama promo artikle za zaštitu tijela. Merkur osiguranje sve će vježbače počastiti zdravim Merkur smoothijem, a očekuje ih i primjerak časopisa Men's Health. Partneri projekta su Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatska liječnička komora, Biotrening, Definicija hrane, poliklinika Vaš pregled, Specijalna bolnica Sv. Katarina te Falkensteiner hotel&spa Iadera.

Prijave za treninge na www.aktivnahrvatska.hr .

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene