Zdravko Mamić otkrio je u kakvom je odnosu s novopečenom snahom Tijom Mamić, ex Jurčić.

Galerija


Prvo Kerempuhovanje i zadnji potpis Duška Ljuštine u Kerempuhu. Najdugovječniji ravnatelj Kerempuh je vodio dugih 35 godina. Svi njegovi glumci i suradnici na poseban su ga način ispratili u mirovinu. Ondje je bio i Zdravko Mamić koji je pokazao svoj skriveni talent, ali i otkrio kako se slaže sa suprugom svog sina, Tijom Mamić.

Vezani članci Tia Mamić Mamićeva snaha i sin slave godišnjicu braka, ona se njihove svadbe godine prisjetila na društvenim mrežama Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić još je jednom dokazala kako blista nakon razvoda od Mamićeva sina

Mamić ne krije što je njegov sin ponovno sretan u ljubavi, a sa snahom je, kako kaže, zadovoljan.
"Slabo se družimo jer ja radim od jutra do sutra. Ona isto razvija poslovnu karijeru, ali kad se vidimo na obiteljskim druženjima, uvijek je ugodna atmosfera. Drago mi je ako su oni sretni, onda sam ja duplo sretniji", kaže Zdravko Mamić koji je pred kamerama IN magazina otkrio i svoj skriveni talent. O čemu je riječ, pogledajte u videu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Zdravko Mamić, Tia Mamić (FOTO: Pixsell)
Zdravko Mamić, Tia Mamić (FOTO: Pixsell)