melem za oči

I ovo se događa u Hrvatskoj!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovog su vikenda svi domaći zaljubljenici u automobile došli na svoje.

Na najvećem auto showu u Hrvatskoj možete vidjeti više od 150 najnovijih primjeraka svjetske automobilske industrije. Riječ je o Garage Auto Showu na kojem je prošle godine bilo sto pedeset tisuća posjetitelja. Evo kako to izgleda na ovoj impresivnoj izložbi, za koju već kažu da je Ženeva u malom.

Pogledaj i ovo showbuzz Sjajan provod! Sjajni ELFS i Kristina na Garage Auto Showu!

Pravi festival najnovijih, vrlo atraktivnih, primjeraka svjetske automobilske industrije pripremili su Jutarnji list i magazin Auto klub, a posjetitelje čekaju i mnoga iznenađenja.

Ovako izgleda BUDUĆNOST!

'Mogu očekivati 200 vrhunskih automobila, od toga 30 hrvatskih premijera, znači automobila koji do sada u Hrvatskoj uopće nisu viđeni.
U principu sa zatvaranjem zagrebačkog auto showa na Zagrebačkom velesajmu Hrvatska nema veći auto show nego ovaj koji mi organiziramo, Jutarnji list i Auto klub', rekla je Suzana Kosor.

Uz mogućnost osvajanja različitih poklona, uživanja u testnim vožnjama i gledanja filmova u drive in kinu, dodatni razlog da dođete provjeriti Garage Auto Show su i lijepe hostese, a dočekat će vas i, po izboru jednog tjednika, najljepša Hrvatica 2013. Nikolina Miletić.

Organizatori su se zaista potrudili da svoj dio posla besprijekorno odrade, a na vama je da dođete i uživate u bogatom programu koji su vam pripremili.

Prilog u cjelosti pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene