Slatka Lucija

Najljepša sportašica otkrila čime je dečki sve zavode!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

18-godišnja Lucija Tadić nova je Miss sporta koja se bavi akrobatskim rokenrolom, a nakon osvojene titule - otišla je na Zrće!

Lucija Tadić izabrana je za 22. Miss sporta Hrvatske. Inače je iz Zagreba i već 12 godina pleše akrobatski rokenrol.

Pogledaj i ovo In Magazin: Iza kulisa sa kandidatima popularnog showa - 4 ''Škicnite'' u backstage! Čarolije, pločice i perike u filmskoj večeri "Plesa sa zvijezdama": Vodimo vas iza kamera najgledanijeg showa!

Upravo je završila srednju školu i trenutno radi kao animatorica u jednom klubu na Zrću gdje joj je posao privući ljude u klub. 'Najbolji ulet bio je dečko koji je došao do mene i rekao mi 'lijepa si mi, sviđaš mi se, hoćeš sa mnom na piće', a najgori ulet je bio dečko koji me pred svima tu zaprosio a bio je mrtav pijan. To me nasmijalo i odbilo', kaže Lucija.

>> Miss Sporta Lucija radi kao animatorica na Zrću

I dok Lucija na Zrću spaja ugodno s korisnim, u budućnosti planira upisati studij upravnog prava, a kasnije kriminalistiku. Iako joj je otac radio u specijalnoj policiji i smatra kako je to težak posao za ženu, poštuje njezinu odluku.

Lijepa i pametna, atributi su koji krase ovu 18godišnjakinju. Kada završi kriminalistiku, postat će i uspješna poslovna žena. Upoznajte ju u prilogu inMagazina

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene