Lijepa Lucija

Miss Sporta Lucija radi kao animatorica na Zrću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova Miss sporta Lucija Tadić ljeto će provesti radno, kao animatorica u klubu Aquarius na Zrću.

18-godišnja Lucija Tadić novo je lice Aquariusa. ''Gotovo da svoje dužnosti animatorice uopće mogu smatrati poslom.

Ekipa i atmosfera u klubu su tako dobri da se osjećam kao da sam tu već godinama, iako je ovo moje prvo ljeto ovdje', kaže Lucija, koja se ujesen nada upisati studij Upravnog prava, a jednoga dana možda i kriminalistiku.

>> Ovako izgleda najluđi tulum na Zrću u Papayi!

Lucija već 12 godina trenira akrobatski rock’n’roll, ples joj je velika ljubav, pa je sretna što svoj ljetni posao može obavaljati na jednom od najvećih i najposjećenijih plesnih podija na Jadranu, klubu Aquarius na novaljskoj plaži Zrće. 'I inače ljetujem s obitelji u blizini, ali ovo je potpuno drugačije iskustvo. Upoznala sam toliko divnih ljudi iz Hrvatske i inozemstva, ovdje vlada zezancija, ples i smijeh od 0 do 24. Kao jedna od animatorica zadužena sam za podizanje atmosfere u klubu, ukazivanje gostima na nagradne igre koje organiziramo. Mi smo prve koje će otvoriti kupanje u bazenima kluba i uvijek aktualnim pjena partyjima, dijelimo promotivne letke, družimo se i pomažemo svima da se osjećaju kao kod kuće. Ovdje zabave nikad ne fali, mislim da me čeka jedno od najboljih ljeta u posljednjih nekoliko godina',  priča nova Miss sporta, koja je prije nekoliko dana zaslužila novu titulu.

Inače, manekenskog iskustva joj ne fali, još je u srednjoj školi stekla prva iskustva u agenciji Hameda Bangoure, ali je zbog školskih obaveza taj svoj hobi morala malo zapostaviti. Unuka inače slavnog kulgača Nikole Dragaša svojom će novom titulom promovirati ljepotu i zdrave, sportske navike tijekom naredne godine.

Da li trenutno ima dečka, nije htjela otkriti, ali je kazala da u vezi ljubav uvijek stavlja ispred svega ostaloga.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene