Partijaneri diljem svijeta napokon su dočekali vikend zakazan za Ultra Europe. Jedan od najvećih festivala elektroničke glazbe nisu propustila ni brojna poznata lica.


Split je posljednjih dana centar svita - partijaneri iz 140 zemalja diljem svijeta došli su na Poljud na jedan od najvećih festivala elektronske glazbe - Ultra Europe.

Vezani članci Pljačka zlatarnice u Splitu (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Uhićeni pljačkaši splitske zlatarnice: Policija upala u apartman u Podstrani i privela trojicu Rusa, pronađeno i zlato Policijska vozila, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Nakon Solina, policija i u Splitu uhitila šestoricu ilegalnih migranata

Sve je prštalo od ritmova elektonike. Zaštitni znakovi posjetitelja bili su cvijeće u kosi, zastave, fluorescentne boje. Najbolji party u Europi nije želio propustiti nitko.

Ultra Europe Festival 2015. Split - Nima Splita do Splita ni partyja do Ultra Europe festivala

'Ovdje vam je živa ludnica, sva sreća pa ja živim na Čiovu trenutno ali mogu vam reći da i tamo ima puno Ultraša - velika je gužva na cestama, ludilo, prava neka ljetna shema i mogu vam priznat da se meni to sviđa', rekla je pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjara.

 

#ultra2015 #ultramusicfestival #ultralive

A photo posted by Andrea Susnjara (@andreasusnjara) on

Nima Splita do Splita ni partyja do Ultra Europe festivala

Za uzarenu atmosferu pobrinula su se najveća imena elektronske glazbe - od Chemichal Brothersa, za koje se pozornica u potpunosti mijenjala do švedskog dua Galantis.

Pozornicu su osim DJ-a krasile i atraktivne plesačice, koje su malo koga ostavile ravnodušnim. Među njima su se našle i dvije Hrvatice. Nakon nastupa po svijetu zaplesale su i na domaćem terenu.

Kako su se partijaneri proveli na Ultra Europe festivalu pogledajte u prilogu inMagazina.

 

This...is... Hardwell!!#ultraeurope #ultra2015 #ultraLIVEPhoto by Rukes

Posted by Ultra Europe on Sunday, July 12, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook