Dan drugi

Nima Splita do Splita ni partyja do Ultra Europe festivala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Drugi dan Ultra Europe festivala protekao je u partijanju do daske.

Ultra Europe festival privukao je mlade iz svih krajeva svijeta, a to se moglo vidjeti i po najrazličitijim zastavama koje su ispunile Poljud. VIP lože bile su prepune poznatih faca kojima je diskrecija ipak bila na prvom mjestu pa novinarima nije bio omogućen pristup.

Pogledaj i ovo Ultra Europe Festival 2022 Sve s osmijehom! Svećenici dijelili vodu i družili se s partijanerima na Ultri, dobro raspoloženi nisu imali ništa ni protiv poziranja!

Ipak, bilo je ministara, sportaša, missica i manekenki i svi su se ludo zabavljali uz piće koje je teko u potocima. Carl Cox, Armin, David Guetta doveli su atmosferu do usijanja, a najžešći pajtijaneri plesali su do ranih jutarnjih sati.

Split još jednom pokazao da je uistinu centar svita - Ultra najbolji party u Europi

Iznajmljivači i ugostitelji posebno su zadovoljni jer se očekuje kako će od Ultre ove godine zaraditi oko 370 milijuna kuna što je za 10 posto više od prošle godine.

Split je ovih dana ultimativni centar svijeta što se zabave tiče. Ultra je protekla u redu i miru bez nekih većih incidenata jer kako je rekao Zedd sa velike pozornice, Ultra je sve što je vezano za jednakost, poštivanje različitosti, zajedništvo, ljubav i glazbu. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene