Elekronički festival Ultra pretvorit će ponovno ovog ljeta Hrvatsku u svjetsku party metropolu.


Od 10. do 12. srpnja partijaneri iz cijeloga svijeta uživat će u nastupima najboljih svjetskih DJ-eva na splitskom Poljudu na ULTRA Europe festivalu. Središnje događanje bit će na Poljudu, a Ultra stiže i na otoke Vis te Brač. Hrvoje Šalković, Ivana Mišerić i Anita Dujić samo su neki od poznatih koji će se zabavljati na ovogodišnjem festivalu, a našoj ekipi otkrili su što očekuju.

Najveći međunarodni događaj u povijesti Hrvatske - ULTRA Europe festival prošle je godine posjetilo 150.000

Vezani članci Anita Dujić - 3 Nije si mogla pomoći, Anita Broadfoot priznala što je učinila sa zaručničkim prstenom i kako je sama dizajnirala vjenčano prstenje Slika nije dostupna I proslavljeni bloger Bryanboy dolazi partijati u Split

'Volim festivale, starim, ali ne gasi se plam, ići ću na Ultru, imam smještaj besplatan žena je iz Splita otići ćemo skupa, pit ćemo vodu naravno nećemo piti alkohol i pozivam sve da dođu pogotovo ove klince koji postaju muškarci', šali se Šalković koji će uskoro dobiti prvo dijete s glumicom Anom Gruicom.

A manekenka Anita Dujić ove godine prvi put će partijati na Poljudu i očekuje odličnu zabavu. 'Očekujem da će biti mlada opuštena ekipa koja inače ide na takve festivale. Slušam ja i muziku ali gledam kako se ljudi furaju super mi je taj neki beach look', kaže manekenka. Nakon trodnevnog ludila u Splitu, Ultra će se nastaviti manjim partijima na lokacijama Hvara i Brača, a sedmodnevna glazbena poslastica završit će se partijem na otoku Visu. Što nas čeka pogledajte u prilogu inMagazina.
 

 

#tbt Ultra Music Festival 2015Were you there?Music: Eelke Kleijn (official) - Celebrate Life (Spinnin' Records) Buy the Song: https://pro.beatport.com/release/celebrate-life/1502550Artist: https://www.facebook.com/eelkekleijnLabel: https://www.facebook.com/SpinninRecords

Posted by Ultra Music Festival on Thursday, May 7, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook