Više od 100 sati glazbe

Najveći međunarodni događaj u povijesti Hrvatske

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U splitsku zračnu luku sletjela su 43 privatna zrakoplova s ciljem posjete Ultra Europe festivala. Ostvareno je preko 300.000 noćenja uz prosječan broj boravaka u trajanju od 5,5 dana.

Najveći međunarodni događaj u povijesti Hrvatske - ULTRA Europe festival prošle je godine posjetilo 150.000 ljudi iz više od 125 država svijeta. Od toga, čak 12 zemalja zabilježilo je prvi posjet našoj zemlji. Najveći broj posjetitelja činili su gosti iz Velike Britanije, Njemačke, Slovenije, Australije, Španjolske,Poljske, SAD-a, Kanade, Austrije, Nizozemske...

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Ekskluzivno događanje u sklopu festivala Ultra Europe - beach party Ultra Beach!

VIDEO Vodeći svjetski DJ dolazi u Split!

Tijekom prošlogodišnjeg festivala odsvirano je preko 100 sati glazbe s potpisom preko 150 međunarodno priznatih DJ-a. Ostvarena je brojka od više od 6.000,000 gledatelja putem live streama, broadcasta, te preko UMF TV-a i RTL Televizije u Hrvatskoj. U splitsku zračnu luku sletjela su 43 privatna zrakoplova s ciljem posjete Ultra Europe festivala.

Ostvareno je preko 300.000 noćenja uz prosječan broj boravaka u trajanju od 5,5 dana. Prodajnim kanalima u sklopu festivala pojedeno je 170.000 obroka. Ove godine organizatori očekuju višestruko nadmašivanje postignutih rezultata tijekom sedmodnevnih događanja Ultre.

Iako ULTRA Europe nosi tituli najvećeg festivala elektronske glazbe u hrvatskoj povijesti, organizatori ništa ne ostavlja slučaju i najavljuju nova iznenađenja. Ove će sezone Festival svim posjetiteljima predstaviti još bolji sadržaj, osiguran je još atraktivniji lineup te će razina zabave i produkcije biti podignuta na još viši nivo.

Za sve to će se pobrinuti novi koncept ULTRA EUROPE festivala.
Ovogodišnja Ultra će za razliku od prošlogodišnje, kako je ranije i najavljeno, trajati čak sedam dana. U periodu od 9. do 15. srpnja, Festival će svim domaćim i najvećim dijelom stranim fanovima omogućiti nezaboravnu zabavu na najjatraktivnijim lokacijama diljem Jadrana.

Prekrasna Dalmacija i njeni otoci Hvar, Vis i Brač već od 9. srpnja biti će svjetsko odredište broj 1 za sve ljubitelje i štovatelje vrhunske elektronske glazbe. Ultra će započeti Opening party-jem u novom Giraffe Palm Beach Club-u u Splitu, gdje će niz izvođača zabavljati tisuće POSJETITELJA. Biti će to tek uvod u glavna događanja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene