Tony vs. Joksimović

Kraj prijateljstva s Joksimovićem? Tony nam je otkrio svoju priču

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada su Tony Cetinski i Željko Joksimović snimili prvi zajednički duet, pjesmu 'Zabluda', sve se činilo idilično. Nakon niza zajedničkih nastupa, na liniji Cetinski-Joksimović je zaškripalo.

Dva poznata vokala i prijateljsko ozračje između dvojice glazbenika i prijatelja bilo je ono što su novinari isticali sa snimanja videospota za duet ''Zabluda'' Tonija Cetinskog i Željka Joksimovića. Piše se kako je sukobu s Joksomovićem presudio zajednički koncert u Makedoniji. Tony je, prenose mediji, najavio gostovanje Joksimovića na svojem koncertu, a da ga o tome nije prethodno obavijestio. Od tada su, nekad dobri prijatelji - prekinuli kontakte.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski Poslušajte kako zvuči! Tony Cetinski spreman za koncert godine – novim singlom ''Tebi sve dugujem'' najavio spektakl u zagrebačkoj Areni!

'Posebno mi je 'gorila' Facebook stranica ovih dana'

'Neću tužit nikog sve je ok. Nekako valjda je takva godina svi koji se zovu Željko pa tako i dotični su nekakve probleme u glavi imali koje smo brzo riješili', rekao je Tony. Nakon ove izjave mogli bismo zaključiti da naziv zajedničkog dueta ''Zabluda'' ipak nije bio proročanski.

'Volim fer igru tako da znam nekad planut ali to me drži dva tri dana, nekad dva tri mjeseca ali prođe to', objasnio je Cetinski koji je nakon završetka uspješnog koncerta u Herceg-Novom po povratku u Zagreb, dodatno nam diplomatski pojasnio cijelu stvar: 'U principu se sad malo veličaju neke stvari sa Željkom sam u korektnim odnosima pjesma je odlično zaživjela u regiji i to je najvažnije', rekao je pjevač.

Kuloari bruje i o tome kako je tijekom nekoliko zajedničkih koncerata odnos između Cetinskog i Joksimovića bio prilično suzdržan. Tony pak tvrdi kako je sve bilo u redu i kako su se družili. Što je još Cetinski otkrio ekipi inMagazina pogledajte u prilogu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene