Tony i Joksimović u Novom Sadu

'Posebno mi je 'gorila' Facebook stranica ovih dana'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedni od dvoje najpopularnijih glazbenika regije, Tony Cetinski i Željko Joksimović sinoć su održali koncert za pamćenje u velikoj dvorani Spens u Novom Sadu.

Ovaj koncert najavljen je prije tri tjedna premijerom njihovog zajedničkog dueta 'Zabluda', emotivne balade koja je na YouTube-u do sada preslušana skoro 2 milijuna puta.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova suradnja VIDEO Zašto su jedne od najpopularnijih zvijezda regije 'u zabludi'?

Izašla je pjesma 'Zabluda' Tonyja Cetinskog i Željka Joksimovića

Tony Cetinski i Željko Joksimović dva dugogodišnja prijatelja po prvi put su spojili glasove u zajednički duet kojeg je publika s nestrpljenjem čekala nekoliko mjeseci, a koji je bio odlična uvertira za ovu prekrasnu večer ispunjenu pozitivnom energijom.

 

Za ovaj koncert se tražila karta više, a obožavatelji su dolazili iz svih krajeva Srbije i ostalih zemalja regije. Emotivni koncert koji je trajao skoro tri sata oduševio je sve prisutne, a zajednička energija ova dva izvođača mogla se osjetiti na pozornici i među publikom koja je sa miljenicima pjevala od prve do posljednje minute.

Nakon Novog Sada, Tony Cetinski zakazao je 28.11.2014. koncert u glavnom gradu Makedonije-Skoplju, gdje će makedonsku publiku oduševiti u Areni Boris Trajkovski. Nakon koncerta Tony je izjavio: 'Znali smo da bi koncert mogao biti pun pogodak i željeli smo pružiti i publici i sebi nešto drugačije no nitko nije mogao očekivati ovu magiju. Čak sam pomislio da je sve velika Zabluda. Hvala publici na predivnom prijemu po ne znam koji put. Čuo sam da je jako puno ljudi došlo iz svih krajeva regije, pa čak i iz daleke Norveške. Svaka čast svima. Posebno mi je 'gorila' Facebook stranica ovih dana'. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene