Iako mu imidž tetoviranog zatvorskog huligana iz videospota ''Pošteno'' dobro stoji, Tonči Huljić privatno je sasvim drugačiji.


Dvostruki album Tončija Huljića i njegova benda Madre Badessa ugledao je svjetlo dana. Nove pjesme i prepoznatljiv zvuk nalaze se na albumu Tipo primitivo, a ogoljene verzije pjesama, uz pratnju klavira, na drugom, Piano primitivo.

Vezani članci Tony Cetinski Tony Cetinski otvoreno o cjepivu protiv korone: ''Mislim da ljudima fali informacija, puno se toga skriva'' Slika nije dostupna Nepotizam ili talent? 'Grašo je to napravio iza leđa, on je podlac'

„Nazvao sam ga muzika za riblje restorane jer obično takvu muziku slušam po ribljim restoranima, pjesme su najbolje onog trenutka kad nastanu“, kaže Tonči Huljić.

Otkad je svoju glazbenu karijeru proširio i na rad u bendu Madre badessa, publika je Tončija zapravo upoznala u njegovu izvornom obliku – kao šaljivca bez dlake na jeziku.Sam se sebe prepadnem kad se gledam u ovim spotovima. Ja ne bih vjerovao čovjeku s ovakvim licem“, šali se Tonči.

Iako Tonči priznaje da u pjesmama Madre Badesa nema ljubavne tematike, njegova nam je supruga otkrila da je tipičan primjerak muškarca s Balkana – emocije ne pokazuje olako. „On je jako romantičan, samo to prikriva, i nije da nema ljubavi u pjesmama, ima i toga!“ kaže Vjekoslava.

Tončija je podržao i Maksim Mrvica, koji uskoro kreće na veliku turneju Kinom i Azijom. A Tonči se svojom budućnošću ne zamara. Dao si je samo jedan zadatak –uživati u životu. Ne zamara se čak ni proslavom svojeg skorašnjeg 56. rođendana.

„Ne sprema se nikakva fešta, ma kakva fešta! Ja zabranjujem taj dan spominjat! To mi je očajno! Vrijeme toliko brzo leti da jednostavno više nemam vremena za krive ljude, za krive stvari, za greške, jednostavno mi je preostalo da se zezam i koliko traje, traje“, zaključuje Huljić.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.