Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tonli Huljić pokazao se u izdanju kakvom ga još niste mogli vidjeti.


„Pošteno“ je novi singl Tončija Huljića i njegovog pratećeg Madre Badessa benda. Pjesma koju potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić na duhovit način pjeva o trojici braće koji su odlučili napraviti zaokret u svom životu i živjeti pošteno. U skladu s tekstom snimljen je i duhoviti video spot u kojem Tonči glumi jednog od trojice braće u zatvoru, a za potrebe ovog spota pristao je glumiti ćelav i istetoviran. Redatelj ovog spota je Rino Barbir koji je uz Tončija napisao i scenarij. Uz Tončija, u spotu su odlično svoje uloge odglumili i Marjan Nejašmić Banić i Nino Marini. Spot je sniman u jednom hotelu.

Vezani članci Slika nije dostupna PREMIJERA Novog spota Madre Badessa 'GUŠTAN' Slika nije dostupna Zagledali se u krov pa se nakon toga - potukli!

U ovom hotelu sam već snimio spotove "Che Guevara i manistra usuvo" i "Tko nije lud, nije normalan" iz mjuzikla "Pacijenti" jer njegov interijer odgovara baš onome što sam zamislio u svojim spotovima. Ima te neke tragove socijalizma i tamo kao da vrijeme stoji, objasnio je Tonči.

Spot „Pošteno“ samo je prvi u nizu spotova koje je Tonči snimio i prije službene objave novog studijskog albuma „Tipo primitivo / Piano primitivo“, dvostrukog izdanja na kojem će se uz nove pjesme naći i već poznati singlovi „Kakvi san ja kralj“, „Čemu nervoza“ , „Amico Mio Goodbye“ , „No stress“ te posljednji objavljeni „Ja bi da san opet mali“ u kojem mu gostuje Boby Moskovski.

Novi dvostruki album na tržište izlazi krajem listopada, a do tada će biti predstavljeni svi spotovi s novog albuma.

Riječ je o pionirskom poduhvatu zbog čega sam i prolongirao izlazak novoga albuma. Za svaku pjesmu, njih dvanaest sam snimio video broj i onoga dana kad iziđe album na YouTubeu će se pojaviti sve pjesme s pripadajućim videospotovima. Ne znam jel itko tako nešto uradio, ali kada vidite sve spotove shvatit ćete da su oni dio jedne zaokružene priče, rekao je Tonči.