Ekipi In Magazina vrata svojeg doma ovog je tjedna otvorila Tereza Kesovija. Legendarna pjevačica pred kamerama je po prvi put pokazala uspomene koje je vežu za Arsena Dedića.

Galerija


Legendarna pjevačica Tereza Kesovija ovog tjedna otvorila je vrata svog doma samo za kamere IN magazina. Uoči koncerta u Šibenskom kazalištu za Dan žena Tereza je otkrila što je jedino uspjela odnijeti iz svoje nekadašnje kuće u Ćilipima, a prvi je put pred kamerama pokazala kutak u stanu posvećen Arsenu Dediću.

Tereza Kesovija, Arsen Dedić (FOTO: Pixsell)
Tereza Kesovija (Foto: Dnevnik.hr) - 4

Vezani članci Prljavci kod predsjednice (Foto: Dnevnik.hr) Jajo otkrio što misli o rokerskom izdanju Predsjednice i priznao da u njemu još ima strasti Bulić nad fotografijama (Foto: Dnevnik.hr) Jedan od najpopularnijih pjevača s ovih prostora otkrio kako se nosi s gubitkom mlađeg brata

"Jako malo ljudi zna da je Arsen volio skupljati minijaturice", kazala je Tereza pokazujući na uspomene koje je podsjećaju na neponovljivog Arsena. "Ja to čuvam i čuvat ću ove uspomene na njega ovdje dok sam živa", izjavila je pjevačica.

Tereza je u rubrici "U zvjezdanom domu" Daliboru Petku otkrila i zašto ne voli kada ju imitiraju te što joj je najveća strast u životu. Više pogledajte u videu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

Tereza Kesovija, Arsen Dedić (FOTO: Pixsell)
Tereza Kesovija (Foto: Dnevnik.hr) - 1