'Fine mrtve djevojke'

Tena Nemet Brankov nova je domaća glumačka nada

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tena Nemet Brankov, 21-godišnja kći pokojnih glumaca Slavka Brankova i Marine Nemet debitirala je u kontroverznoj predstavi 'Fine mrtve djevojke', te je već nakon prve izvedbe dobila gromoglasan pljesak.

Daskama koje život znače nije mogla odoljeti ni 21-godišnja Tena Nemet Brankov. A njezino glumačko krštenje bilo je zaista vatreno. Svoj debi doživjela je u predstavi ''Fine mrtve djevojke'' koja je na svojem samom početku podigla mnogo prašine.

Pogledaj i ovo showbuzz Uživa u životu Još jedna u nizu senzacionalnih fotki 54-godišnje glumice, u badiću pokazala nikad bujniji dekolte

Meryl Streep nazvali 'preružnom' za ulogu u filmu 'King Kong'

Mlada glumica u predstavu je uskočila umjesto kolegice Ivane Roščić koja je otišla na porodiljni. 'Smiješno je zapravo, dok sam gledala zapravo prvi put tu predstavu, da sam baš prokomentirala kako bi baš htjela to jako igrat. Ne zbog tematike, nego zbog jedne scene koja je mene užasno bila draga u tom trenu i eto ostvarila mi se želja. Riječ je o sceni pred kraj, jednoj emotivnoj sceni između ljubavnog para', rekla je Tena.

'Prvi put kad sam igrala, došla je cijela moja klasa gotovo i ono. Najneugodniji trenutak zapravo u cijeloj predstavi, svi pitaju za taj poljubac. Meni je bio poklon jer je bilo pola mojih ljudi u publici i bilo mi je užasno neugodno poklonit se, ali lijepo, jako lijepo iskustvo', priznaje mlada glumica koja je snimila i škakljive scene – riječ je poljupcu između nje i Nataše Janjić.

'Nije ništa ekskluzivno moram priznat. Bilo je lijepo ljubit se s Natašom, šta da kažem ali je ovaj predstava ko predstava. Mislim da je bitnija sama tematika i cijeli tekst sveukupno', dodaje.

Pogledajte cijeli intervju u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene