Sasvim osobno

Otkrila nakon mnogo godina – 'Rekli su mi da sam preružna za tu ulogu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meryl Streep prije mnogo godina rekli su da je 'preružna za ulogu u filmu 'King Kong'.

Filmska diva Meryl Streep jedna je od najboljih glumica Hollywooda, no njezin put do slave koja ju prati danas nije bio ni malo lak. U nedavnom je intervjuu priznala da su je jednom prilikom čak nazvali ružnom. Prisjetila se situacije kada je došla na audiciju za film 'King Kong':

Pogledaj i ovo Filip Sertić radio je i na top gunu Naš glumac pet je godina proveo u Hollywoodu, a samo za IN magazin sada je ispričao kako se Meryl Streep i Tom Cruise ponašaju na setu!

'Došla sam pred slavnog redatelja Dinu De Laurentiisa koji je pogledao i na talijanskom rekao svom sinu: 'Pa ona je ružna, zašto si mi doveo ovu ružnu djevojku', a ja sam bila mlada i hrabra pa sam mu na talijanskom odgovorila: 'Žao mi je, ali ja sam razumjela sve što ste rekli. Žao mi je što nisam dovoljno lijepa da budem u 'King Kongu'', ispričala je glumica.

Oskarovka je nedavno primila počasni doktorat na sveučilištu Indiana gdje je otkrila: 'Mislim da sam bila poput svake djevojke koja odjene haljinu poput princeze i očekuje da joj svi poklanjaju pažnju. Mnogi od nas to prerastu. Uvijek sam radila na predstavama, ali sam mislila da je uzaludno da budem glumica. Još sam mislila da sam i preružna da bih bila glumica. Naočale tada nisu bile popularne', prenosi GossipCop.

Unatoč takvom mišljenju o sebi, Streep je i dalje bila uporna i glumila. Kao tinejđerica je upisala studij drame na prestižnom sveučiluštu Yale, a sve ostalo je povijest. Slavna Meryl je glumila u bezbroj filmskih hitova te je jedna od rijetkih koja se može pohvaliti mnogobrojnim nominacijama za Oscara.

'Za mlade žene, rekla bih da ne brinete toliko o svome izgledu i težini. Djevojke potroše previše vremena brinući se o tome, a postoje i bitnije stvari. Za muškarce i žene općenito, iskoristite ono što vas čini drugačijim, to je vaša prednost. Svi se trude izgledati prilično slično, ali oni koji su drugačiji će biti odabrani. Nekoć sam mrzila svoj nos, no danas više ne, ok je', poručila je slavna glumica mlađim generacijama tijekom dodjele.

Osuvremenjena verzija najpoznatijih bajki braće Grimm spojenih u jedinstven filmski doživljaj – to je film 'U šumi'

Slavnu divu trenutno možemo gledati u novom Disneyjevom hitu 'U Šumi'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene