Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Split je sinoć bio u znaku TBF-a! Popularni hip-hop bend održao je nezaboravan koncert na prepunom bedemu Cornaro te je predstavio svoj novi album.


Bila je to večer za pamćenje u režiji TBF-a, koju baš ništa nije moglo pokvariti. Za sinoćnju koncertnu promociju novog albuma popularnih Splićana na bedemu Cornaro, tražila se karta više.

Vezani članci Propala operacija grudi - 11 Optužuju splitskog kirurga za propale estetske zahvate: "Bilo je kao da me mesar rezao. Iz rane je počela curiti sukrvica i gnoj" City slavi uz najbolje popuste, super nagrade i brojna iznenađenja City slavi uz najbolje popuste, super nagrade i brojna iznenađenja

'100 puta nam se pokazalo korisnim da ne žurimo sa stvarima, tako da nismo htjeli žurit ni s ovim', rekao je Mladen Badovinac. A njihovi mnogobrojni obožavatelji su novi album ''Danas, sutra'' strpljivo čekali 4 godine. 'Tu ima nekih pisama koje su friške, ima nekih pisama koje su dosta starije, ali nevjerojatno je kako drže vodu i danas, čak i rastužujuće, užasno rastužujuće kako neki Sašini tekstovi drže vodu i nakon 15 godina', rekao je Mladen.

TBF poručuje novom pjesmom: 'Uživajte jer danas ima, a sutra nema šta nema!'

I dok većina njihovih kolega izbacuje singl po singl, nadajući se da će postati hit, oni se drže stare škole.'Mi smo valjda jedni od zadnjih budala koji rade albume i žele da ljudi slušaju albume, jer se uvijek trudimo da ti albumi imaju glavu i rep i da imaju jednu priču', rekao je Mladen.

Svojim najvećim uspjehom TBF-ovci smatraju to što su i nakon 20-ak godina još uvijek zajedno jer ih veže i veliko prijateljstvo. 'Ne živimo mi u medu i mlijeku, mi imamo brojne rasprave , ali nismo još digli ruke jedni od drugih i to mi je najdraže od svega, a i uostalom ako jednom i dođe do toga, nećemo dignit ruke jedni od drugih kao ljudi, kao prijatelji', otkrio je Mladen.

Što je još naša ekipa inMagazina saznala pogledajte u prilogu.

TBF - Sa mog prozora (video) from Dragan Đokić on Vimeo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook