Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Split je sinoć bio u znaku TBF-a! Popularni hip-hop bend održao je nezaboravan koncert na prepunom bedemu Cornaro te je predstavio svoj novi album.


Bila je to večer za pamćenje u režiji TBF-a, koju baš ništa nije moglo pokvariti. Za sinoćnju koncertnu promociju novog albuma popularnih Splićana na bedemu Cornaro, tražila se karta više.

Vezani članci Torcidin mimohod za Vukovar bez pridržavanja mjera Mjere za Torcidu ne vrijede? Mimohod za Vukovar nisu prijavili, nisu se baš nosile ni maske, a svi nadležni peru ruke Splitska riva Mladi Splićanin uplakanoj baki koja je izgubila novac platio račune: "Užasni kišni dan i ova nesretna godina, a baš me obradovalo srce mladića"

'100 puta nam se pokazalo korisnim da ne žurimo sa stvarima, tako da nismo htjeli žurit ni s ovim', rekao je Mladen Badovinac. A njihovi mnogobrojni obožavatelji su novi album ''Danas, sutra'' strpljivo čekali 4 godine. 'Tu ima nekih pisama koje su friške, ima nekih pisama koje su dosta starije, ali nevjerojatno je kako drže vodu i danas, čak i rastužujuće, užasno rastužujuće kako neki Sašini tekstovi drže vodu i nakon 15 godina', rekao je Mladen.

TBF poručuje novom pjesmom: 'Uživajte jer danas ima, a sutra nema šta nema!'

I dok većina njihovih kolega izbacuje singl po singl, nadajući se da će postati hit, oni se drže stare škole.'Mi smo valjda jedni od zadnjih budala koji rade albume i žele da ljudi slušaju albume, jer se uvijek trudimo da ti albumi imaju glavu i rep i da imaju jednu priču', rekao je Mladen.

Svojim najvećim uspjehom TBF-ovci smatraju to što su i nakon 20-ak godina još uvijek zajedno jer ih veže i veliko prijateljstvo. 'Ne živimo mi u medu i mlijeku, mi imamo brojne rasprave , ali nismo još digli ruke jedni od drugih i to mi je najdraže od svega, a i uostalom ako jednom i dođe do toga, nećemo dignit ruke jedni od drugih kao ljudi, kao prijatelji', otkrio je Mladen.

Što je još naša ekipa inMagazina saznala pogledajte u prilogu.

TBF - Sa mog prozora (video) from Dragan Đokić on Vimeo.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook