'Sa mog prozora'

TBF poručuje novom pjesmom: 'Uživajte jer danas ima, a sutra nema šta nema!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Gotovo godinu dana od objave posljednja dva singla ''Neću ti ništa'' i ''Banane'', TBF predstavlja još jednu novu pjesmu.

Nova pjesma TBF-a ujedno najavljuje i izlazak novog albuma, šestog studijskog u karijeri benda nakon uspješnog ''Pistaccio Metallic'' iz 2011. godine.

Novi album nosi naziv ''Danas sutra'', a izlazi sredinom lipnja. Pjesma ''Sa mog prozora'' jedna je od 11 novih stvari izašlih iz radionice splitskog benda i u par crtica želi progovoriti o tome gdje i kako živimo. Uživajte jer danas ima, a sutra nema šta nema! - poručuju dečki iz benda.

Pogledaj i ovo Davor Radolfi i Saša Antić snimili himnu svih glazbenika - 1 ''Mnogi će se pronaći...'' Na hrvatskoj glazbenoj sceni rodila se još jedna neobična suradnja: Radolfi i Saša Antić snimili himnu svih glazbenika!

Album prvijenac najboljeg novog izvođača godine - Bang Bang osvaja publiku!

Glazbu potpisuje Nikša Mandalinić, tekst Aleksandar Antić dok je za aranžman, uz njih, zaslužan i ostatak benda Mladen Badovinac, Luka Barbić, Ognjen Pavlović i Nikola Vidović. Na pjesmi kao bek vokal gostuje 100 Baltazara. Album je sniman u studiju Bozon u Splitu, a miksan u studiju RSL production u slovenskom Novom Mestu. Mix i mastering radio je Tomaž Maras, a produkciju potpisuje cijeli TBF.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene