A kad je vjenčanje?

Tara Rosandić u vjenčanici: ''Vjenčanje kakvo bude, bit će savršeno''

Tara Rosandić u vjenčanici (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Tara Rosandić u vjenčanici (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Rosandić u vjenčanici (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Tara Rosandić u vjenčanici (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija

Ni nakon završetka snimanja serije Čista ljubav, glavna glumica Tara Rosandić se ne odmara. Priprema novu kazališnu predstavu, a ponovno se okušala i u ulozi modela.

Glumica Tara Rosandić već sada zna tko će joj kreirati vjenčanicu. Bit će to dizajnerica Martina Felja, dugogodišnja prijateljica, koja je za svoju kolekciju kratkih vjenčanih haljina baš ovu glumicu izabrala kao zaštitno lice i model.

Pogledaj i ovo Tara Rosandić i Luka Tralić Shot u zajedničkom izlasku Ovaj domaći par nije bio sretan kada se doznalo za njihovu vezu, što su pokazali i nepristojnom gestom, ali više se ne skrivaju!

Tara kaže kako nikad nije bila jedna od onih djevojčica koje su maštale o raskošnim toaletama ili pak takvoj svadbi. Njezina nadanja i želje danas idu u drugom smjeru.

Tara Rosandić u vjenčanici (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Tara Rosandić u vjenčanici (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr

''Maštam o lijepoj vezi, a vjenčanje kakvo bude. Bit će savršeno'', kazala je Tara dok uživa u vjenčanici, ali u ulozi modela.

Inače, Martini i Tari ovo nije prva suradnja. Glumica i dizajnerica snage su već udružile u prošloj kolekciji. Onda je Tara odjenula crnu verziju ove romantične haljine. A sada vidimo kako izgleda i u njezinoj bijeloj varijanti.

Tara je završila sa snimanjem Čiste ljubavi, a sada radi na novoj predstavi u Gaveli. Što nam je još otkrila pogledajte u video priči.

Tara Rosandić u vjenčanici (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Tara Rosandić u vjenčanici (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene