Htjela je biti doktorica

Lijepa Tara: Životni put odabran još u tinejdžerskim danima

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Da joj je gluma suđena, Tari Rosandić zapisano je u imenu – koje na sanskrtu znači zvijezda. Ove jeseni zasjat će i u novoj seriji Nove TV "Čista ljubav".

Snažne emocije, uzbudljiva radnja i mnoštvo preokreta odlike su serije "Čista ljubav", koju ćete od jeseni moći pratiti na Novoj TV. Glavni su junaci Ivan Herceg koji utjelovljuje Tomu, smetlara i bivšeg odlikovanog policijskog inspektora, samohranog oca koji je odvažan, čvrst i iskren te Tara Rosandić u liku Sonje. Njihova priča pokazat će nam da se za čistu ljubav vrijedi boriti.

Pogledaj i ovo Čista ljubav (Foto: PR) Snimljena Čista ljubav "Litica mi je bila dosta stravična": Traumatično iskustvo u kojem je Nives uspjela pobijediti

''Mislim da je Sonja jedan lik s kojim se stvarno lako poistovjetiti i njezini problemi su nešto što u svakoj životnoj dobi, mlađe žene do starijih žena moraju same sa sobom porazgovarati'', otkrila je Tara Rosandić.

Sa Sonjom, kaže, ima mnogo sličnosti. A u njezinu liku može proživjeti i neke svoje želje iz djetinjstva.

''Možda bih bila doktorica, sad sam baš razmišljala. Sonja je imala isto takve ambicije i tu se nekako podudaramo'', priznaje glumica.

Daskama koje život znače krenula je koračati kad je imala 14 godina. Trenutačno je možemo gledati u nekoliko predstava kazališta Gavella, poput primjerice Tesle Anonimusa, a dugo je godina bila dijelom Histriona.

Dobitnica je Nagrade hrvatskoga glumišta za mlade umjetnike do 28 godina , a glumila je i u filmovima "Moć montaže" i "Kosac". No za širu javnost ostat će prepoznatljiva kao partijanerica Petra u hrvatskom filmskom hitu "Zvizdan".

Uz pretrpan raspored slobodnog je vremena malo, pa ga zato pokušava iskoristiti na najbolji mogući način.

''U slobodno vrijeme pokušavam vidjeti svoje prijatelje, evo, sad kad je ovakav ritam, pokušavam zadržati svoju obitelj na okupu i biti zadovoljna. Imam dvije mačke, o kojima se volim jako brinuti. I one se jako vole brinuti o mojoj crnoj odjeći'', otkrila je lijepa glumica koja se nedavno vratila s mora.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene