Da joj je gluma suđena, Tari Rosandić zapisano je u imenu – koje na sanskrtu znači zvijezda. Ove jeseni zasjat će i u novoj seriji Nove TV "Čista ljubav".


Snažne emocije, uzbudljiva radnja i mnoštvo preokreta odlike su serije "Čista ljubav", koju ćete od jeseni moći pratiti na Novoj TV. Glavni su junaci Ivan Herceg koji utjelovljuje Tomu, smetlara i bivšeg odlikovanog policijskog inspektora, samohranog oca koji je odvažan, čvrst i iskren te Tara Rosandić u liku Sonje. Njihova priča pokazat će nam da se za čistu ljubav vrijedi boriti.

''Mislim da je Sonja jedan lik s kojim se stvarno lako poistovjetiti i njezini problemi su nešto što u svakoj životnoj dobi, mlađe žene do starijih žena moraju same sa sobom porazgovarati'', otkrila je Tara Rosandić.

Sa Sonjom, kaže, ima mnogo sličnosti. A u njezinu liku može proživjeti i neke svoje želje iz djetinjstva.

''Možda bih bila doktorica, sad sam baš razmišljala. Sonja je imala isto takve ambicije i tu se nekako podudaramo'', priznaje glumica.

Daskama koje život znače krenula je koračati kad je imala 14 godina. Trenutačno je možemo gledati u nekoliko predstava kazališta Gavella, poput primjerice Tesle Anonimusa, a dugo je godina bila dijelom Histriona.

Dobitnica je Nagrade hrvatskoga glumišta za mlade umjetnike do 28 godina , a glumila je i u filmovima "Moć montaže" i "Kosac". No za širu javnost ostat će prepoznatljiva kao partijanerica Petra u hrvatskom filmskom hitu "Zvizdan".

Uz pretrpan raspored slobodnog je vremena malo, pa ga zato pokušava iskoristiti na najbolji mogući način.

Tara Rosandić (Foto: Privatni album)
Tara Rosandić (Foto: Privatni album) - 4

''U slobodno vrijeme pokušavam vidjeti svoje prijatelje, evo, sad kad je ovakav ritam, pokušavam zadržati svoju obitelj na okupu i biti zadovoljna. Imam dvije mačke, o kojima se volim jako brinuti. I one se jako vole brinuti o mojoj crnoj odjeći'', otkrila je lijepa glumica koja se nedavno vratila s mora.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.