Da glumački posao nije nimalo jednostavan, povjerile su nam Tara Rosandić i Csilla Barath Bastaić. Evo što ih je sve snašlo na snimanjima "Čiste ljubavi",


Jedna je na snimanju dobila granom u glavu, a druga se smrzavala na kiši. Da glumački posao nije nimalo jednostavan, povjerile su nam Tara Rosandić i Csilla Barath Bastaić. U seriji "Čista ljubav" glume najbolje prijateljice. Otkrile su tko im je najzgodniji glumac na sceni te progovorile o neugodnim situacijama na snimanjima.

Vezani članci Zbor Supertalent, Martina Tomčić i Maja Šuput (Foto: Screenshot Nova TV) Potraga za novim Supertalentom se nastavlja: Tko je Maji razmazao šminku, a tko joj je vratio osmijeh na lice? Dražen Zečić (Foto: IN Magazin) Prije 30 godina rekli su mu da nije za estradu, a danas je rasprodao Lisinski: ''Nisam vjerovao da će karte planuti''

Tako je Tara otkrila da joj je u seriji najdraži lik Maše, a Csilla da nikad zbog uloge ne bi išla protiv sebe i svojih principa. Najzanimljivije pitanje curama svakako je ono o Tomi i Ranku. Nisu se mogle odlučiti otprve. "Ja sam Tomo definitivno ako ćemo o likovima. Auti, daj, molim te", rekla je Tara. Csilla je, pak, odlučila kombinirati oba lika.

Najzanimljivija situacija od početka snimanja zasigurno im je grana u Csillinu glavu. "Doletila mi je grana u glavu. Snimali smo s puno djece i mislim da se jednom dječaku nije sviđalo kako glumim ili nešto kako sam obučena pa mi je bacio granu u glavu".

"Dobro, nama je bilo fakat ono noćno snimanje na kiši. Smrzavica je baš bila, da bilo je zanimljivo. Imam te neke fotke, zamotani smo, tresli smo se od hladnoće, cijelo vrijeme, onda se pokušaš smiriti, kao, a odigraš, još neka napeta ljubavna situacija", progovorila je Tara o ljubavnoj sceni s Ivanom Hercegom.

Kad je izgled u pitanju, cure su pohvalile svoje muške kolege. Što su nam još otkrile ove zvijezde "Čiste ljubavi", pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.