Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najpoznatija pjesma tamburaškog sastava Vranac za početak njihova druženja na salašu u Otoku kod Vinkovaca


Dobre fešte nema bez tambura, ali i dobre slavonske hrane. Tako da su dečki iz tamburaškog sastava Vranac zasukali rukave i bacili se na kuhanje. Već su postali prepoznatljivi svojim glazbenim izričajem, ali postoji još stvari koje ih razlikuju od ostalih tamburaša.

Kićo Slabinac o bećarcu i sudu: 'Prijava je smiješna, mlada dama očito nije Slavonka'

 
Vezani članci Indira s tamburašima zapjevala slavonske evergreene (Foto: Dnevnik.hr) Indira Levak priredila show na Cvjetnom trgu: "Suprug i ja radimo čvrste krevete, pa ih moramo isprobati" Tamburaški sastav Garavi (FOTO: Privatni album) Razvalili s božićnim bećarcem! ''Za Božić mi poklonila žena, uske hlače da od smijeha plače''

A velike polemike među Slavoncima izazvalo je kažnjavanje tamburaša zbog neprimjerenog bećarca koji je uputio jednoj policajki. 'Ipak to je zaštićeno u Slavoniji, ali završi sve, što je u pjesmi to se pjevat mora, lud bio tko bi zamjerio, to je šala kroz pjesmu ali to netko shvati predoslovno', kažu tamburaši.

Ako se pita Vranac, policajka je trebala uzvratiti bećercem. Iako kažu da više vole ove malo neprimjerenije, izvukli su za nas i jedan pristojni. Kako je bilo s tamburašima, pogledajte u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook