upitni stih

ZBOG BEĆARCA NA SUDU 'To je smiješno, mlada dama očito nije Slavonka'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kad joj je otpjevao bećarac - zaradio je prekršajnu prijavu! On je Branimir - član kulturno-umjetničkog društva iz Valpova, a ona je - hrvatska policajka. Nju je bećarac povrijedio i prijavila ga je.

'Mala moja ti u plavoj bluzi, dođi bliže pa mi se naguzi' Zbog ovih stihova u bećarcu Branimir Čolaković zaradio je prekršajnu prijavu od policajke koja je osiguravala povorku u kojoj se pjevalo.

Pogledaj i ovo Bend Sviraju sve! Slavonci iz grupe Žute dunje u pohodu na estradu: Zbog sudske tužbe dobili pjesmu čuvenog hitmejkera

Krunoslav Kićo Slabinac: 'Spavao sam s više žena od Micka Jaggera'

Sutra će Branimir na sud, a KUD već ima novi bećarac. No dobar bećarac zna svoje vrijeme i mjesto, a granice ukusa lako je prijeći. A sada ćemo čuti što na sve kaže čovjek koji vjerojatno ni ne broji koliko je bećaraca u životu otpjevao!

Gost Dnevnika Nove TV bio je Krunoslav Kićo Slabinac, koji je našem Dorijanu Elezoviću otkrio sve o bećarcu. 'Otkad znam za sebe pjevam bećarac. To nikada nije bilo kažnjivo, to je jedna posebna forma kojom su Slavonci iskazivali svoje osjećaje i nikome nije padalo na pamet da se zbog toga žali. Ta prijava je pomalo i smiješna, mlada dama očito nije Slavonka i nije iz tog kraja', kaže Kićo.

Pogledajte i cijeli prilog o bećarcu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene