Čekaju ih novi izazovi!

Suze u Survivoru zbog odlaska Viktora, Jovana razočarana nakon ispadanja: ''Ti razlozi su po meni obični izgovori''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Survivor - 7 In Magazin: Survivor - 6 In Magazin: Survivor - 5 In Magazin: Survivor - 4 In Magazin: Survivor - 3 In Magazin: Survivor - 2 In Magazin: Survivor - 1 Viktor Bobić u showu Survivor Viktor Bobić u showu Survivor - 13 Viktor Bobić u showu Survivor - 12 +13 Viktor Bobić u showu Survivor - 11 Galerija

Prošli je tjedan u Survivoru bio vrlo emotivan zbog odlaska ozlijeđenog Viktora, a članovi oba tima dobili su priliku i čuti se sa svojim obiteljima. Na kraju tjedna u duelu su se našle Ivana i Jovana, nakon kojeg je članica crvenih ostala razočarana.

Na početku prošlog tjedna objavljeno je da Viktor Bobić zbog ozljede koljena napušta Survivor.

Pogledaj i ovo Mario Mlinarić Počinje avantura Mario Mlinarić vratio se na omiljenu egzotičnu lokaciju i najavio: "Očekujte neočekivano!"

''Preponosan sam na svoje prijatelje. Doma imam stariju sestru, ovdje sam dobio dvije mlađe sestre i jako dobrog prijatelja.

Uslijedio je izazov u kojem je plavi tim pobjedom osvojio dvostruko više novca za dražbu od crvenog. Ivana je na licitaciji ponudila najveći iznos za pismo koje joj je omogućilo da na idućim dvjema nominacijama njezin glas vrijedi kao dva, no nije željela koristiti tu prednost te je na nominacijama, na kojima se zbog brojčane neravnopravnosti moglo glasovati samo za žene, postala prvi dualist.

Iako su ih i ove nominacije uspjele iznenaditi, članovi plavog tima su unatoč porazu u izazovu za imunitet osvojili najavljenu bonus nagradu, odnosno telefonski razgovor sa članom obitelji. Crveni su imali pet minuta za razgovor s najbližima, a plavi dvije.

U drugom izazovu za imunitet izgubili su crveni te najviše glasova za duel dali Jovani, što ju je iznenadilo i razočaralo. U duelu je uspješnija bila Ivana te je Jovana napustila show.

''Iskreno tužna sam i malo razočarana što sam izgubila u ovom duelu zato što sam nekako osjećala da ću ostati. Lijepo mi je ovdje, navikla sam se i iskreno nije mi se išlo kući'', rekla je Jovana. 

Komentirala je i ono što su rekli neki članovi crvenog tima.

''Ti razlozi su po meni obični izgovori jer komentari „princeza se ne treba naći u džungli“ su besmisleni kada dođu od osobe koja, otkad sam ja ovdje, nije osvojila tri pobjede …'', priča Jovana. 

Jovana kaže kako joj je ovo bilo sjajno iskustvo iz kojeg je mnogo naučila.

''U Survivoru sam naučila slušati druge ljude, da ne budem toliko tvrdoglava, da ljudi koji me ne znaju mi ne žele uvijek loše i naučila sam da se ne zalijećem glavom kroz zid'', govori Jovana. 

Novi tjedan donosi nove izazove u Survivoru, a što će kandidate ovog puta iznenaditi, pratite na Novoj TV od 22 sata i 15 minuta.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene