Street style revija modnog brenda "Duschess" na zagrebačku je špicu privukla mnoge poznate dame. Nives Celzijus otkrila je zašto izbjegava pojavljivanje na špici. Bivša Kraljica Hrvatske Antea Kodžoman je u top-formi i 20 godina nakon osvajanja titule, a jedna poznata pjevačica napokon je položila vozački ispit.

Galerija


Zagrebačka špica vikendom se pretvara u modnu pistu! Prošle subote i doslovce! Snježana Mehun predstavila je modele svojeg brenda Duchess.

Vezani članci Snježana Mehun i Franz Schillinger (Foto: Dnevnik.hr) Snježana Mehun otišla je svom odabraniku u Beč: ''Shvatila sam da dolazi do kolapsa i spremila se'' Nives Celzijus - 3 Nives pozirala u izdanju u kojem ju ne viđamo: "Ne da mi se ni počešljati, trenirka je flekava''

''To je jedan fenomen da se ljudi srede, osobito žene, najbolje što mogu, obuku, našminkaju, i sad paradiraju! Doslovce paradiraju! I kad mogu naći mjesto, ne mogu naći mjesto po kafićima, pa naprave cijeli đir jer čemu toliko sređivanje u subotu ujutro ako ne napraviš 3-4 đira po cijelom gradu'', kazala je Snježana Mehun.

Dok mnoge dame žele vidjeti i biti viđene na špici, jednoj to ne pada na pamet. Samo zbog Snježanine revije na špici se pokazala seksi Nives Celzijus.

Revija Snježane Mehun (Video: IN Magazin) - 5
Nives Celzijus, Dalibor Petko (FOTO: Borna Filic/PIXSELL)

''I mogu vam reći da je ona jedna od rijetkih osoba u Hrvatskoj koja me može navesti na subotnju špicu, da dođem ovdje u najgore vrijeme, kada je sve ovako prekrcato. Zaista ne znam za koga bih to napravila'', kazala je Nives.

U top-formi špicom je prošetala i Kraljica Hrvatske '99-e. Bivša manekenka Antea Kodžoman direktorica je marketinga nogometnog kluba Lokomotiva.

''Ovo je stvarno ozbiljan posao, nije to samo marketing, i nabava i organizacija same utakmice. To je stvarno ozbiljan posao. Ima i drugih žena, da ne mislite da sam jedina'', otkrila je Antea koja je titulu ponijela sa samo 17 godina, a i danas izgleda besprijekorno.

Revija Snježane Mehun (Video: IN Magazin) - 5
Revija Snježane Mehun (Video: IN Magazin) - 7 Foto: In Magazin

Još je jedna poznata dama ljubiteljica kreacija Snježane Mehun i njezina kreativnog tima dizajnera. Pjevačica Colonije Ivana Lovrić može se pohvaliti novim uspjehom. Položila je vozački i sjela za volan.

Revija Snježane Mehun (Video: IN Magazin) - 5
Revija Snježane Mehun (Video: IN Magazin) - 1 Foto: In Magazin

''Prošlo je super, prošla sam, položila sam iz prve, nećeš virovat! Al' se bojim vozit, nisam još sigurna. Bočno parkiranje je najteže. Ajme meni, sve mi je najteže! Ima situacija kad ne znam što bi napravila... Samo pustim volan i ništa ne napravim'', kazala je nova pjevačica Colonije.

Kormilom svojeg brenda Duchess Snježana upravlja sasvim sigurno, a čini se da će ovog proljeća i ljeta njezini modeli preplaviti špicu.

Revija Snježane Mehun (Video: IN Magazin) - 5
Snježana Mehun (FOTO: Borna Filic/PIXSELL)

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.