Slučajno ili namjerno?

Nives opet obara s nogu, ali mnogima nije jasno što se to točno dogodilo s gornjim dijelom outfita

Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (Foto: Instagram) Nives Celzijus (FOTO: Instagram) +0 Nives Celzijus (Foto: Instagram) Galerija

Nives Celzijus, članica žirija 'Tvoje lice zvuči poznato', na Instagramu se pohvalila fotografijom prije izlaska i usput zagolicala maštu svojih fanova

Poslovni raspored Nives Celzijus zadnjih je mjeseci poprilično pretrpan, ali pjevačica i glumica se zato trudi svaki slobodan trenutak iskoristiti maksimalno.

 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Måneskin, ep. 8, TLZP - 10 ovo joj je druga pobjeda Gledatelji našeg hit-showa ne mogu se načuditi transformaciji naše mlade pjevačice: "Ona zaslužuje Oscara!"

Pohvalila se tako na društvenim mrežama fotografijom prije izlaska, a kao i uvijek, njezini vjerni obožavatelji uputili su joj pokoju lijepu riječ.

 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Članica žirija 'Tvoje lice zvuči poznato' odlučila se na malo oskudniju, crno – žutu kombinaciju, a bilo je i onih koji su se zapitali što se to točno dogodilo s gornjim dijelom njezinog outfita. Naime, Nives je izvirio i grudnjak te zagolicao maštu pokojeg njezinog pratitelja na Instagramu kojima nije jasno je li to bilo slučajno ili namjerno.

 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

No kao i uvijek, Nives je i ovog puta odlučila ostati tajanstvena i svojim fanovima pustiti mašti na volju. 

 

 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene