Bivša supruga vlasnika Formule 1 Slavica Ecclestone i vojvotkinja od Yorka Sarah Ferguson na odmoru su u Dubrovniku.


Slavica svake godine ljetuje u Hrvatskoj, a ovog puta je povela prijateljicu - bivšu snahu kraljice Elizabete.

Vjenčanje Harisa Džinovića i Meline Galić na spektakularnoj jahti i proslava uz kumove Zepter i Ecclestone

Vezani članci Cijepljenje u Dubrovniku - 2 Započelo cijepljenje turističkih djelatnika: "Sada je na svima nama da se odgovornim ponašanjem nađemo na zelenim listama" Dražen Rastović, voditelj Službe kriminaliteta droga Nakon velike zapljene kokaina u Dubrovniku: ''Zločinačke organizacije traže druge ulazne luke prema tržištu Europe"

Slavica Ecclestone i Sarah Ferguson u Dubrovnik su stigle na najvećoj jedrlici u privatnom vlasništvu, gotovo devedeset metara dugačkom Maltese Falconu.

Na njemu se prije tjedan dana vjenčao kralj narodne glazbe Haris Džinović nakon čega je veselo društvo otplovilo na Hvar. Inače najam luksuzne jahte Maltese Falcon košta 420 tisuća eura za tjedan dana što znači da je Slavica samo na najam potrošila vrtoglavih 840 tisuća eura.

'Zemlja je divna i ljudi su predivni. Presretna sam što sam ovdje sa svojom prijateljicom Slavicom. Divno su nas dočekali, krasno je biti ovdje. Slavica je izvrsna ambasadorica svoje zemlje', istaknula je vojvotkinja. 'Njezina i moja djeca su prijatelji. Dolazimo kao obitelj', rekla je Sarah na pitanje hoćemo li uskoro vidjeti i njezine kćeri princeze na našoj obali. A s obzirom na sam novac koji ima, Slavica ipak najradije dolazi na Jadran. 'Uvijek mi je lijepo doći ovdje, svoje korijene nisam nikad zaboravila', rekla je Slavica Ecclestone.

Kako su se provodile slavne prijateljice, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook