Luksuz u Dubrovniku

Svadba na spektakularnoj jahti i proslava uz kumove Zepter i Ecclestone

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na spektakularnoj jahti, inače najvećoj jedrlici u privatnom vlasništvu, nakon 11 godina zajedničkog života u bračnu luku su uplovili kralj narodne glazbe Haris Džinović i Zagrepčanka Melina Galić.

Na spektakularnom Maltese Falconu dugačkom 88 metara, čiji tjedni najam iznosi od 400 do 420 tisuća eura, u bračnu luku uplovili su Haris Džinović i trideset godina mlađa mladenka Melina Galić.

Pogledaj i ovo Haris Džinović ovo je hit! Haris Džinović traži novu suprugu? Osvanuo je zanimljiv oglas: "Pjevač, 72 godine, vitalan, svježe razveden"

Legenda narodne glazbe ženi 30 godina mlađu Zagrepčanku

Kumovi na vjenčanju bili su Slavica Ecclestone i Philip Zepter. Uspješni biznismen čije se bogatstvo procjenjuje na pet milijardi dolara vjenčanje je spojio s tradicionalnim odmorom u Hrvatskoj. Inače, Philipu Zepteru 2011. godine dodjeljena je prestižna medalja Ellis Island zbog toga što su njegovim donacijama u zdravstvo spašeni milijuni života širom svijeta.  Na vjenčanje je stigao i svojedobno jedan od najboljih napadača u Europi Radmilo Mihajlović.

Supruga slavnog nogometaša mladenkina je najbolja prijateljica. Slavni par na vjenčanje je stigao u društvu supruga mladenkine sestre inače turskog državljanina iz Istanbula. Na jahtu je tenderom prevezeno dvadesetak uzvanika koje je nakon svečane ceremonije zabavljao mladoženja.

Kako je bilo, pogleajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene