Neki od njih rado bi pod tepih pospremili uspomene na minule veze. No, mi ih nismo zaboravili.


I naše zvijezde samo su ljudi, pogotovo kada je u pitanju ljubav. Neki od njih rado bi pod tepih pospremili uspomene na minule veze. No, mi ih nismo zaboravili. A bilo je tu pravih romansi za pamćenje.

Vezani članci Jacques Houdek Jacues otkrio kako se osjeća u novom desetljeću života: "Kad čovjek tak dobro izgleda onda mu nisu ni godine bitne" Severina - 1 Što starije, to ljepše! Poznate Hrvatice iskreno govore kako se nose s godinama koje lete

Iako je Severina danas u sretnom braku s Igorom Kojićem, među njenim ljubavnim usponima i padovima, rijetki se sjećaju Alena Marina, pjevača grupe Kojoti i Sevkina prvog zaručnika. Veza im je završila bez velikog skandala.

Goran Višnjić i Lucija Šerbedžija bili su u vezi četiri godine, no nažalost, veza je završila 1997. godine. Lucija i Goran ostali su u dobrim odnosima, ali i vrlo škrti kad je o ljubavnim odnosima riječ.

Giuliano je nekad bio u vezi s Jelenom Rozgom, a njihov prekid završio je prijateljstvom. I Lana Klingor i Rene Bitorajac šutjeli su o svojoj ljubavi, i to tri godine. Što još znamo o nekadašnjim slavnim parovima, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.