Zasluženi odmor

Idila na Havajima: Goran Višnjić na ljetovanju uživa kao dijete

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naš najuspješniji glumac Goran Višnjić uživa na ljetovanju. Idilični prizori s ljetovanja oduševljavaju njegove obožavatelje.

Goran Višnjić otputovao je na zasluženi odmor. Proteklih mjeseci Višnjić je boravio u Hrvatskoj zbog snimanja filma "General", a umjesto na Jadranu spas od ljetnih vrućina odlučio je potražiti na egzotičnim Havajima.

 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on

Pogledaj i ovo Nina Badrić kakva ekipa! Nina Badrić pohvalila se posjetom našeg proslavljenog glumca u čijem je društvu uživala na Hvaru: ''Tradicionalna fotografija''

Fotografije i snimke s ljetovanja objavio je na svom Instagramu i svojim pratiteljima pokazao da na odmoru uživa baš kao malo dijete. Višnjić slobodne dane krati istražujući podmorje i družeći se sa "zvijezdama" iz popularnih animiranih filmova. Naime, tijekom ronjenja glumac je naišao na kornjaču koja ga je podsjetila na Crusha iz crtića "Potraga za Nemom". Simpatičnom objavom razveselio je svoje obožavatelje.

 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on

"Hej tata, je li ovo Crush? Iz "Potrage za Nemom"? Možeš li ga zamoliti za jedan selfie", našalio se glumac. Mnogi su pohvalili Višnjićevu podvodnu fotku, a oduševljenje nije krio ni glumac Slavko Sobin koji je jasno prokomentirao „Genijalno“. Splitski glumac inače je veliki avanturist pa na ovom aktivnom odmoru Višnjiću zasigurno pomalo zavidi.

 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene