Predbračni ugovor

Jesu li Seve i Igor trebali potpisati? 'Ako nekoga voliš čemu tako nešto?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Severina Vučković i Igor Kojić potpisali su predbračni ugovor, a izvor je potvrdio da je Severina bila prilično rigorozna.

Severina Vučković i Igor Kojić svoje su sudbonosno DA izrekli pred 20 najbližih u idiličnoj crkvici u Balama. No, prije toga dobro su promislili i potpisali predbračni ugovor, izvor blizak paru potvrdio je da je Severina bila prilično rigorozna.

Pogledaj i ovo showbuzz Ima se, može se Severinina svadba pod redateljskom palicom

DETALJI SVADBE GODINE Seve je mislila na sve: čist račun, duga ljubav

U slučaju razvoda Igor neće dobiti ni lipe, a isto vrijedi i za nju.

 
 

22.11.2015.

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on

 

Vrijednost Severininih nekretnina procjenjuje se na gotovo 800.000 eura, a koliki prihod u kućni budžet donose njezini koncerti i reklamne kampanje teško je procijeniti. Igora pak navodno dobrim dijelom financiraju roditelji s obzirom na to da je posao nogometnog menadžera stavio u drugi plan i posvetio se svojoj supruzi i njezinom sinu Aleksandru.

'Mislim kad čovjek nađe dobru mjeru da je onda nekako zadovoljan i sretan! Nije tu ništa nejasno. Kad se dvoje voli...', komentirala je Seve.

'Obiteljski zakon razlikuje bračnu stečevinu i vlastitu imovinu bračnih drugova, bračna stečevina je sva imovina koju su bračni drugovi stekli radom za trajanja bračne zajednice i bračni drugovi su suvlasnici te imovine u jednakim dijelovima ako nije što drugo određeno', objasnila je odvjetnica Nataša Trbović.

Ipak većina poznatih Hrvata s kojima smo porazgovarali o ovoj temi tu ideju odbacuju. Među njima je i Franka Batelić koja kaže kako nikako nije za ovu varijantu.

'Ako nekoga voliš čemu potpisivati tako nešto. Da me netko koga volim to zatraži, jako bi se razočarala i to definitnvo nije onda osoba za mene', kaže Franka.

'Mislim da to nema veze s ljubavlju, ali razumijem da su se neki ljudi opekli ili zbog nekih razloga to moraju raditi, jako je to individualno. meni bi to smetalo. Ja vjerujem u razum i to je razumno, ali to bi mi zasmetalo da osoba s kojom sam nema puno vjere u mene', kaže Anita Dujić.

Bračni ugovor kod nas se može sklopiti prije braka ali i u braku. Također ga mogu sklopiti partneri u istospolnim i izvanbračnim zajednicama. Stručnjaci kažu on svakako ne može štetiti. Jer činjenica je da svi ulaze u brak s nadom da će trajati zauvijek ali nažalost iskustvo nas uči drugačije jer je broj razvoda sve veći. Ipak čini se kako danas većina Hrvata zapravo i nema mnogo za podijeliti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene