Predbračni ugovor

DETALJI SVADBE GODINE Seve je mislila na sve: čist račun, duga ljubav

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor je potpisao kako u slučaju razvoda braka od Severine neće tražiti nikakvu financijsku naknadu.

Nakon što su svoje sudbonosno 'DA' Severina i Igor Kojić rekli u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u Balama, javnost je saznala kako su mladenci prije vjenčanja potpisali predbračni ugovor.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Zgodno je biti Kojić' Prve Severinine izjave nakon svadbe

Kako prenosi 'Kurir', tim ugovorom Severina se osigurala na način da Igor u slučaju razvoda braka neće tražiti nikakvu financijsku naknadu kao i to da tijekom braka nema nikakvo pravo miješati se u njenu karijeru.

Seve u vjenčanici izazvala lavinu reakcija: Je li se udala ili je održala probu?

Crkva je bila ukrašena bijelim cvijećem i svijećama, a mladencima je tijekom ceremonije pjevao zbor. Severini je kuma bila Andrea Čermak, a Igoru Boris Đikanović iz Beograda. Vjenčao ih je župnik Aleksandar Vujisić, a mlada je nosila bijelu vjenčanicu dugih rukava.

 

Ljubav je sve, sine... Sve! #ljubavnemagranice #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

Ugovor je sastavio Severinin odvjetnik, a Igor ga je, navodno, potpisao bez pogovora. Seve je na ovaj način željela biti sigurna kako u slučaju razvoda neće biti povlačenja po sudovima. Navodno je ugovor ovjeren u Zagrebu, a isti takav biti će ovjeren i u Beogradu prije sklapanja građanskog braka. Znate kako se kaže, čist račun - duga ljubav.

Otišli su na slavlje u Vilu Lav koju su osiguravali zaštitari, a kamere i neočekivani gosti nisu mogli ni blizu. Svi koji su sudjelovali u pripremi vjenčanja morali su potpisati ugovor o tajnosti, tako da čak ni mještani nisu mogli znati da se nešto sprema. Potrajalo je i slavlje, tako da su gosti, ali i mladenci otišli tek drugi dan oko 14 sati. Pjevačica je na svojem Facebook profilu objavila zajedničku fotografiju s Igorom, na kojoj je u vjenčanici. A fotografiju je pratio tekst ''Mili moj, da se nismo sreli, stvarno bila bi grehota'' i datum 22-i studenog, kada će se, kako se nagađa, održati veliko slavlje.
 

 

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

 

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene