Severina je uputila zanimljivo pitanje svojoj prijateljici i kolegici Danijeli Martinović.


U ovotjednoj epizodi emisije "Petkom s Petkom" gostovala je Danijela Martinović. Vrckava pjevačica je, između ostalog, sudjelovala u rubrici "Vrući stolac" i postala prva gošća te rubrike. Mikrofon su, naime, prepustili gledateljima da "rešetaju" Danijelu. Otkrila je tako da apsolutno sretna i zadovoljna, ali i da čeka savršene uvjete za koncert u svom rodnom Splitu.

Vezani članci Ljubavnici - Ona me voli - 3 Ljubavnici u Samoboru napravili lom: "Poruke ljubavi su uvijek dobro došle, gdje god i kad god" Danijela Martinović - 2 Danijela i Grašo čvrsto se držali za ruke: ''Zaista sam zakoračila u jedno svoje neopisivo poglavlje života!''

"Zašto kada je u prisutnosti prijatelja je jako ozbiljna, a kada se upali kamera postane vrlo ozbiljna?", pitala ju je jedna gledateljica. "Krivo, ja sam baš suprotna. Ja se moram jako kontrolirati kad sam u prisutnosti kamere", rekla je Danijela. Mlađahni obožavatelj pitao se, pak, zanimaju li Danijelu mlađi muškarci. "Ja sam vjerna, ne zanimam se. I moj je mlađi, pet godina od mene. Taj trend mi se stvarno sviđa", rekla je Martinović.

Nezaobilazno je bilo i pitanje o tome zašto s Grašom još nije u braku. "O draga moja, to nas svi pitaju. Zato što papir ne znači ništa i mislim da su to ladice u koje su se ljudi naučili stavljati", rekla je. A onda joj je pitanje postavila i Severina. "Da li je istina da ćete se ti i Grašo vjenčati za tri mjeseca, a mene niste pozvali na vjenčanje. I da je vjenčanje u tajnosti?", zanimalo je Severinu. Dodala je i da, ako je sve rečeno istina, da će im doći. "Ona je stvarno savršena. Ne, nije istina, ali draga moja Seve, ako ikada to bude, ti ćeš biti jedna od prvih uzvanica na papiru", zaključila je Danijela.

Više pogledajte u prilogu In magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.