Novi hit

NAPOKON: Severinin i Karanov spot ugledao svijetlo dana

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Točno u podne predstavljen je spot za pjesmu 'Sta je svit' iz mjuzikla 'Naša bila štorija'.

Severina je objavila spot za pjesmu 'Sta je svit' iz mjuzikla 'Naša bila štorija' na kojem radi s Goranom Karanom, a potpisuju ga autori Neno Ninčević i Goran Karan.

Pogledaj i ovo showbuzz "Vokali prelijepi" "Naša bila štorija" zasjenjena lošom produkcijom: "Loša scena i loš razglas"

Pripreme za mjuzikl sa Goranom Karanom teku sjajno

Spot predstavlja razgovor glavnih likova mjuzikla, lijepe Splićanke Ane i mladog nogometaša Hajduka, Duje. Zbog stare svađe dvaju obitelji, Dujina i Anina ljubav je zabranjena, no oni znaju da je vrijedna borbe jer, kako kaže moto mjuzikla, sve ča ljubav složi nije grij. 'Sta je svit' Anin je i Dujin dijalog u najtežim trenucima njihova odnosa, a Severina i Karan uvjerljivo su dočarali tugu koju likovi osjećaju.

Od početnog kadra u Dioklecijanovoj palači, osjećaj je bio izvanredan. Kada je glazba krenula, činilo se kao da je potekla iz zidova tih kaleta. Za nas dvoje, vrijeme se vratilo unatrag, i Split nas je pustio u samo svoje drevno srce, da pjesmom oživimo ovu ljubavnu priču. Hvala, Splite, kazao je Goran Karan koji, osim što supotpisuje sve pjesme iz mjuzikla, u njemu će zaigrati i glavnu mušku ulogu

Velik je broj onih koji jedva čekaju vidjeti mjuzikl 'Naša bila štorija' u kojem će pjevačica Severina glumiti lijepu studenticu Anu koja se pokuša ubiti jer joj roditelji brane vezu s nogometašem Hajduka Dujom, kojeg igra Karan.

 

[USKORO]Sutra točno u podne - Facebook premijera pjesme ''Sta' je svit''...

Posted by Severina on Sunday, December 6, 2015

'Priča o jednoj zabranjenoj ljubavi. Znači, smještena je u Split, '70. godine. Dobro je što od svih tih 16 pjesama ima glazbenih brojeva koji sami mogu funkcionirat sami po sebi, znači bit će radiofonski. To će, po meni, biti spektakl i iskreno, neskromno, očekujem stvarno uspjeh', otkrio je autor Neno Ninčević za IN Magazin.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene