Dogodilo se i vama da ste izrekle neke od ovih bezočnih laži. Sandra Bagarić, Ecija Ojdanić, Nina Badrić izrekle su neke od onih koje najčešće izgovore.


Da se razumijemo, mi žene ne lažemo, ako nam se omakne, radimo to za opće dobro! Drugim riječima, katkad malo uljepšamo istinu kako bi muškarcima, koji ne znaju što bi s istinom, bilo lakše. Danas ćemo ipak priznati čime se služimo i provjeriti je li vrijeme za smišljanje novih laži ili stare još uvijek pale.

Vezani članci Suzy Josipović Redžepagić - 3 Kojim su se poslovima bavili poznati Hrvati prije slave: "Sjećam se prve prakse, kruh sam prodavala" Nina Badrić Je li korona ubila zabavu? Nema koncerata, glazbenici na mukama, evo tko se okrenuo novim poslovima

"On se, naravno, hvata za glavu što dođu računi", kaže Sandra Bagarić i dodaje da zarađuje pa je pošteno da si i priušti. Ima i laži vezane uz broj partnera koje su žene imale. Žene prestaju brojati nakon četiri partnera, iako su svi svjesni da najčešće - lažu. "Mi smo još uvijek patrijahalno, konzervativno društvo", smatra glumica Ecija Ojdanić. "Kažem svoj broj partnera vrlo iskreno, ali neću reći vama", dodaje Sandra Bagarić.

"Boli me glava" - još jedna od sjajnih, i potpuno prozirnih laži. "To isto valjda znači da sam nešto zgriješio", smatra Daniel Bilić. Vezano je puno laži i uz kašnjenje. "Krenula sam, a još sam doma", priznala je Nina Badrić. "To su zapravo laži da sugovornik s druge strane manje brine. To je zapravo brižna laž", smatra Mario Petreković.

"Nisam ljubomorna", čuo je svaki frajer na planeti ikad. Ipak? Otkrijte što su nam još otkrili naši sugovornici i sugovornice u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.