Sandi Cenov i Ivana Radovniković progovorili o svojim vezama i sklapanju braka


Dok neke veze prije sklapanja braka traju godinama, drugi, pak, u vrlo kratkom roku znaju da je to - to.

Vezani članci Sandi Cenov Sandi pokazao tetovažu koju je posvetio Balaševiću, preko cijelog ramena ispisao je stihove jedne njegove balade Slika nije dostupna Novi hrvatski bračni par – vjenčali se u tajnosti u Istri!

'Ja čak i tetovažu imam - ili jesi ili nisi, to je tako, ili je ili nije. Mislim da u nekim godinama kad je čovjek zreo za brak, a godine su tu bitne i neki tajming da se ljudi nađu u sličnim pogledima, odmah se zna je li to je ili nije to', kaže pjevač Sandi Cenov.

Sandi je, prije nego se oženio, svoju suprugu Ilinu poznavao tek tri mjeseca. Za bajkovito vjenčanje na Baliju zaslužni su njegovi prijatelji.

'Nije to uopće loše. Mi nismo ni znali da idemo na vjenčanje, mi smo mislili da idemo na večeru, a oni su nam to organizirali jer su oni sto puta pitali individualno i mene i moju suprugu bismo li se oženili jedno s drugim i onda su oni to tako organizirali da se mi puno ne mislimo', ispričao je.

I Sandi Cenov se hrabro razodjenuo i na društvenim mrežama obožavatelje počastio fotografijom s plaže.

S druge strane, Ivana i Stjepan u vezi su bili punih deset godina prije nego li su odlučili stati pred oltar.

'Naše obitelji i naši prijatelji svi su već odavno bili odustali od toga da će biti nekog velikog vjenčanja ili slično. Svi su nam se rugali da kako smo se brzo odlučili na taj korak nakon 10 godina, da ne znaju kuda smo se požurili', ispričala je Ivana Radovniković.

Za razliku od pragmatične Ivane, Sandi je, pak, nepopravljiv romantičar, pa sve u životu radi impulzivno.

'Kad se strašno puno razmišlja o tome i kad se strašno puno analizira, onda se to zna jako razvodnit, i zna se izgubiti ta hrabrost, jer za brak treba hrabrosti. Treba uletiti i onda je lutrija, sve stavit na jedan broj, pa što bude', rekao je.

Što su još otkrili pogledajte u prilogu IN Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook