na Facebooku

Sandi počastio fotkama s mora: 'Ja u kupaćima, ništa tu nema'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I Sandi Cenov se hrabro razodjenuo i na društvenim mrežama obožavatelje počastio fotografijom s plaže.

Kao i većini glazbenika i Sandiju je ovo ljeto radno. Pjevač tek povremeno bježi u obiteljsku oazu, gdje ga stalno dočekuju nova iznenađenja. 'Deseti' nije samo redni broj i naziv novog albuma Sandija Cenova.

Pogledaj i ovo Sandi Cenov Prije 18 godina Sandi Cenov lijepu odvjetnicu pred oltar je odveo nakon samo tri mjeseca poznanstva, ona se pohvalila fotografijama s vjenčanja!

INTERVJU Sandi je na glasu kao veliki zavodnik domaće scene: 'Pomalo me to i opterećuje'

Sandi je naime autor svih tekstova i glazbe, sto otkriva, ima posebno značenje za njegovu majku. 'Moja mama pati cijeli život sto nisam diplomirao na pravnom fakultetu, kada sam već do kraja došao, vječni sam apsolvent, pa to sto sam defakto cijeli album napravio sam, mama je rekla da je to umjesto tuljca, diplome', kaže Sandi.

 

Pa makni taj prst s kamere da se vidi divota trenutka!! Jooooooj.....

Posted by Sandi Cenov on Tuesday, July 21, 2015

Iako pjeva o nesretnim ljubavima, Sandi već preko 10 godina uživa u sretnom braku sa suprugom Ilinom. 'Ja mislim da je teško nać tu svoju srodnu dušu, to već ko klišej zvuci ali evo... deset godina meni je potpuno identično, i povest raspravu sa ženom, bolja je fora jer znam kako razmišlja, što joj je smiješno, šta je meni smiješno, umiremo od smijeha', šali se pjevač.

Dok on putuje Jadranom po gazama, supruga s njihovo dvoje djece, Zarom i Mikulom, odmara u obiteljskoj oazi u Mošćeničkoj dragi. Na posljednjem kratkom odmoru i Sandi se poput svojih estradnih kolegica, razodjenuo i obožavatelje počastio fotografijom s plaže na društvenim mrežama. 'Ja nekako nemam šta skrivat, nisam znao da će to po portalima tako krenuti, ali fotka ko fotka, ja u kupaćima, ništa tu nema', poručuje Sandi, a što nam je još otkrio pogledajte u prilogu inMagazina.
 

 

By by moja plaza.... Odoh na put... Sutra Yachting, Zadar.... Vidimo seeee....

Posted by Sandi Cenov on Friday, July 24, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene