Postali pravi hit!

Oni su osvojili srca gledatelja diljem Hrvatske, a sad im poslovne ponude pristižu sa svih strana!

Nicol Brekalo i Ronald Sataić (Foto: Dnevnik.hr) Nicol Brekalo i Ronald Sataić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nicol Brekalo i Ronald Sataić (Foto: Dnevnik.hr) Nicol Brekalo i Ronald Sataić (Foto: Dnevnik.hr) Nicol Brekalo i Ronald Sataić (Foto: Dnevnik.hr) Nicol Brekalo i Ronald Sataić (Foto: Dnevnik.hr) Nicol Brekalo i Ronald Sataić (Foto: Dnevnik.hr) Nicol Brekalo (Foto: Instagram) Nicol Brekalo (Foto: Instagram) Ljepotice i genijalci, Nicol Brekalo (Foto: Nova TV) Ljepotice i genijalci, Ronald Sataić (Foto: Dnevnik.hr) Ronald Sataić (Foto: Promo) +0 Ronald Sataić i Nicol Brekalo (Foto: Promo) Galerija

Ronald Sataić i Nicol Brekalo, simpatični par iz showa ''Ljepotice i genijalci, do samog kraja ostao je svoj i osebujan. S njima se družila naša Matea Slogar, koja je odlučila provjeriti tko se od njih bolje snalazi u kuglanju, s kojim se reakcijama susreću nakon showa i kako plivaju u ljubavnim vodama.

Teško je bilo suspregnuti suze nakon što je, prema mnogima, omiljen par prošlog tjedna napustio show ''Ljepotice i genijalci''. Ronald i Nicol jedno u drugome pronašli su dobrog prijatelja. Nakon ispadanja iz showa nastavili su se družiti, a iako nisu sportski tipovi, odlučili su se okušati u kuglanju.

Prije kugle pala je i oklada:

''Ako ja pobijedim, on će mene ofarbati u koju god boju hoće, a ako on pobijedi, obrnuto. Drž'te mu fige jer će bit ružan ćelav'', poručila je Nicol. 

Njihove šale, ali i svađe uveseljavale su nas i tijekom showa, a zasigurno jedna od najžustrijih bila je ona prilikom sklapanja noćnog ormarića:

''Drago mi je da je on bio sa mnom u paru jer da se izderavao na ijednu drugu curu, ona bi počela plakati, ali ja sam njegov temperament i vraćala sam mu'', kaže Nicol. 

Kažu da se slažu kao brat i sestra. Da može ponovno birati, Nicol bi opet izabrala Ronalda za partnera:

''On je mislio da sam se ja zaljubila u njega'', šali se Nicol, a Ronald dodaje da nije baš tako naivan. 

Ipak, da je odluka na njemu, Ronald bi se odlučio za Petru. Ova mu je plavuša ukrala srce i u njemu probudila romantičnu dušu. Priznaje kako je upravo ona tip cure kakvu traži:

''Pa, izgledom da, ali očito se karakterno nismo našli. Nicol je ispala bolja'', priznaje. Nakon showa mnogo mu žena prilazi i šalje zahtjeve za prijateljstvo na društvenim mrežama, a on se, kaže, više ni neće truditi jer sad čeka da djevojke priđu njemu. 

Pogledaj i ovo Nicol Brekalo (Foto: Instagram) Zna što želi! Odlučna ljepotica: ''Nemam baš puno iskustva s dečkima niti su mi oni prioritet, ovo danas nema mi smisla...''

Simpatična Nicol u showu je ostala zamijećena po svojoj ljubavi prema modnim krpicama:

''Nikad ne ponavljam odjevne kombinacije'', kaže, a šoping joj je omiljeni hobi, iako jako voli i putovati. 

Brojne poslovne ponude pršte im sa svih strana, a nerijetko dijele i autograme. Ronald i Nicol postali su pravi hit, a ne skrivaju da bi se željeli okušati i u televizijskim vodama.

Na kuglanju je pobjedu odnio Ronald. Zle krvi među njima nikada nema, a zauvijek će ih vezati nezaboravno iskustvo i lijepe uspomene.

Više o ljepoticama i genijalcima saznajte na službenoj stranici showa.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene