Presretan

Kapetan Hajduka postao tata: 'Tea je nešto najbolje u mom životu'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako su ga prijatelji plašili da kad postane otac neće oka sklopiti, stoper Bijelih,Mario Maloča, nema tih problema, štoviše, presretan je što je postao tata i želi imati još dvoje djece!

Kapetan Hajduka Mario Maloča postao je otac prvog dana proljeća i otada se cijeli njegov svijet vrti oko kćerkice Tee. Iako rođeni Zagrepčani, i supruga i on, Split smatraju svojim pravim domom.

>> Autor hitova Nede Ukraden: 'Stara garda ima više energije nego mladi'

Pogledaj i ovo Bill Skarsgard (Foto: Profimedia) Sve je iznenadio Popularni glumac, kojeg se ovih dana svi pomalo plaše, veliku tajnu uspio je sačuvati čak 11 mjeseci

'Pelene još ne mijenjam. Možda pridržim nekad. Gledam stalno kad ona mijenja i to, ali meni je još malo beba presitna. Nekako se bojim da ne bih nešto tu zeznuo, ali eto, ja je hranim na bočicu', priznaje Mario u intervjuu za inMagazin.

Iako su ga prijatelji plašili da kad postane otac neće oka sklopiti, stoper Bijelih nema tih problema.

'Ja sam mislio da se više nikad neću naspavat u životu. Stvarno dobro spavam. Moram tu pohvalit suprugu, koja se diže i sve radi oko bebe, jer meni je bitno da se naspavam. Ipak se bavim nogometom', kaže nogometaš.

Tea je, kažu, nešto najljepše što im se dogodilo, a želja im je imati troje djece. 'Žena kaže da čekamo barem dvije, tri godine za drugo, ali eto, vidit ćemo. Ako se dogodi i ranije, sigurno da smo spremni i želimo troje djece', priznaje Maloča, a što je još otkrio pred kamerama, pogledajte u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene