Otkriva pikanterije

Autor hitova Nede Ukraden: 'Stara garda ima više energije nego mladi'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako su relativno nov bend na domaćoj estradnoj sceni, 'Dalmatinsku pismu' grupe Boss zasigurno ste već imali prilike čuti. Tekst za novu pjesmu napisao im je Dušan Bačić, autor najvećih hitova Nede Ukraden, ali i domaćih izvođača.

Prije dvije godine, grupa Boss s 'Dalmatinskom pismom' predstavila se pred domaćom publikom na Splitskom festivalu i ušla u finale. Pred domaćom publikom, kažu, bilo im je teško nastupati samo iz razloga što nisu znali gdje dolaze niti što ih očekuje.

>> 'U pola dva' - novi ljetni hit! Donosimo premijeru!

Vrlo brzo osvojili su i zagrebačku publiku, a zatim i onu diljem Hrvatske, a ovaj put najavljuju nešto sasvim drukčije: 'Tu se okrenula priča, išli smo na jednu klupsku atmosferu jer jako puno sviramo po klubovima. Priča ide iz kluba prema hotelu gdje ona i ja dolazimo ujutro kući, onako mamurni i bla bla bla da ne govorim šta je sve bilo, haha... Ljudi će se naći u cijeloj priči jer ja sam se iz privatnih razloga našao, tako da mislim da će i ostali.'

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite! Novi hit iz ET radionice!

Tekst za novu pjesmu 'U pola dva' napisao im je Dušan Dule Bačić, autor velikih hitova Nede Ukraden, Severine, Maje Šuput i mnogih drugih. A suradnja sa splitskom grupom počela je sasvim slučajno, upravo na Nedinom koncertu gdje je Jadran radio u organizaciji. 'Dogodilo se da sam ja umjesto popularnog pjevača Ivana Zaka ja izašao otpjevati Tetovažu i to se svima svidjelo, prije svega Duli, a onda i Nedi koja je rekla: Dule, moraš napravit pjesmu i to je to', ispričao je u jednom dahu Jadran Jakovljev, vokal grupe Boss.

Popularni tekstopisac prepoznao je potencijal, pa se, nakon Severinine 'Tarapane' i Nedinih hitova poput 'Da se nađemo na pola puta' i 'Na Balkanu', ovaj put odlučio na suradnju s grupom Boss. ˝Ja sam i počeo da se bavim muzikom uz Nedu, sad imam 30, od 16. svoje surađujem s Nedom, svirao sam s njom kao klavijaturista, dosta toga sam naučio uz nju, prvu pjesmu koju je netko otpjevao je baš ona, tako da kažem, ona mi je baš jedan veliki prijatelj i podrška. Neda je super, generalno cijela ta stara garda ima super ponašanje i super druženje i energije više nego mi mladi˝, otkrio je Dušan Dule Bačić.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene