Koliko im je vjera promijenila živote te jesu li ikada zbog svjedočenja vjere imali neugodnosti poznati Hrvati otkrili su u još jednom izdanju Babinjaka.

Galerija


Javno svjedočenje vjere u posljednje vrijeme sve je aktualnije među poznatima. Brojni estradnjaci, ali i sportaši ne libe se javno priznati da im je upravo vjera glavni pokretač u životu. Neki od njih svoja iskustva otkrili su tijekom ovotjednog "Babinjaka" s Mineom. U svom dnevnom boravku voditeljica je ugostila neka poznata lica koja su joj otkrila koliko im je vjera promijenila živote.

Vezani članci Papa Franjo Papa Franjo održao misu s nikad manje vjernika: ''Božić nas treba natjerati da se osvrnemo...'' Slika nije dostupna Nakon što je mir pronašao u crkvi, Alan postaje otac: ''Za mnoge ću biti čudak''

Uz tri dame - Ivanu Habazin, Mariju Husar Rimac te Ivanu Marić u studiju je svoje svjedočanstvo iznio i Marin Ivanović Stoka.

Sve sam morao promijeniti u životu. U jednom trenutku bio sam na rubu smrti i onda sam zavapio i pozvao Boga. Iscrpio sam sve druge opcije i u njima nisam vidio nikakav motiv", kazao je Stoka. Život uz vjeru u potpunosti ga je promijenio, a sada zbog toga ima i posebne rituale s kojima započinje dan.

Marin Ivanović Stoka (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)
Stoka (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr

"Ujutro se budim uz misao Majke Elvire "Buongiorno Spirito Santo, buongiorno la vita mia" (Dobro jutro Duše Sveti, dobro jutro živote moj). Toliko se nabrijem s tim da ne mogu biti negativan nakon toga", otkrio je Marin.

Danas je uzor mladima kojima o svom iskustvu svjedoči kroz monodramu "Stara škola kreka - iz tame u svjetlo".  "Sretan sam što je ovo sve iza mene, a svoju monodramu koristim kao terapiju jer borba uvijek traje", zaključio je Marin.

Više pogledajte u videu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.