slatke brige

Nekima su pokloni zadali prave muke: "Njoj ne možeš kupiti ništa"

Tara Rosandić, Aleksandra Dojčinović, Ivana Delač Đolo (FOTO: Pixsell) Tara Rosandić, Aleksandra Dojčinović, Ivana Delač Đolo (FOTO: Pixsell) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Rosandić, Aleksandra Dojčinović, Ivana Delač Đolo (FOTO: Pixsell) Aleksandra Dojčinović (FOTO: Pixsell) Martina Čvek (Foto: PR) - 6 +0 Martina Čvek (Foto: PR) - 4 Galerija

Dok su neki muku mučili s poklonima do posljednjeg trenutka, neki su darove za najmilije izabrali već ljetos.

Još nas dan dijeli od Božića pa smo odlučili provjeriti hoćete li naše zvijezde sresti u posljednjem brzinskom šopingu ili su već upakirali darove. „Joj nemojte me samo ništa pitat o poklonima, ja svaki dan imam razlog da nešto okupim“, iskrena je Tihana Harapin Zalepugin.

Pogledaj i ovo In Magazin: Pete Doherty Snimanje trajalo 10 godina Glazbenik burne prošlosti za IN Magazin otkrio sve o borbi s ovisnošću i filmu o njegovu životu: "Teško je gledati i tužno"

Kada je o poklonima riječ tu je nešto racionalnija glumica Martina Čvek. "Kako sad idu godine vrlo sam praktična, pitam ljude što im je potrebno,hoće li papuče ili parfem. Tako mi je lakše", govori glumica. Ovih dana u šopingu niste mogli sresti ni domaće dizajnerice jer one su svoje poklone već odavno kupile.

"Čak sam i ja to sve već obavila, sve čeka. Darove treba samo posložiti", kaže Anamarija Asanović. I njezina kolegica Aleksandra Dojčinović nije kampanjac kada je riječ o blagdanskoj kupovini. "Uvijek kupujem na vrijeme, nekad znam čak i poslije ljeta početi kupovat božićne poklone tako da većinu toga ima spremno. Volim da je poklon onako pravi dar, da je od srca i da je smislen. Ne volim one darove koji su kupljeni samo da se nešto pokloni", kaže Aleksandra.

Aleksandra Dojčinović (FOTO: Pixsell) Aleksandra Dojčinović (FOTO: Pixsell)

Upravo zato što želimo usrećiti one najmilije, odabir savršenog božićnog dara katkad može biti prava mala noćna mora. "Mojoj mami ne možeš ništa kupiti jer je problem što si uopće trošio novac na nju. Stalno govori da ima sve i da njoj to ne teba i onda se moraš tri puta više potruditi", otkriva glumica Tara Rosandić.

Bivšoj misici Ivani Delač Đolo najviše problema zadaje izbor poklona za supruga. "Ne zato što je izbirljiv nego težim onome što će stvarno voljeti i nositi", kaže Ivana.

A uvijek ima i onih darova koji se vječno pamte. "To se ne zaboravlja. Moj najdraži poklon ispod bora bila je gitara", otkriva Ivan Zak.

Nadamo se kako će svi ovoga Božića imati razlog pokazati sreću i oduševljenje, makar i samo zbog dobrog društva. Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Tara Rosandić, Aleksandra Dojčinović, Ivana Delač Đolo (FOTO: Pixsell) Tara Rosandić, Aleksandra Dojčinović, Ivana Delač Đolo (FOTO: Pixsell)


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene