Maja Šuput pokazala je još jednu vještinu - po prvi put se okušala u ulozi vizažistice.


Model Maji Šuput bila je obožavateljica iz Siska, kojoj je Maja priredila iznenađenje zajedno s ekipom In Magazina.

Vezani članci Maja Šuput Maja izašla u haljini ispod koje nije nosila donje rublje, pa skoro pokazala i malo previše: "Pogled je sve" Nina Badrić Je li korona ubila zabavu? Nema koncerata, glazbenici na mukama, evo tko se okrenuo novim poslovima

'Dakle ovo nikad nisam radila. Imaš prirodno rumene obraščiće pa tebi puder ni ne treba', rekla je popularna pjevačica, kojoj je voditelj Dalibor Petko predložio da u usluge svojih svadbenih gaža ubaci i šminkanje.

Pjevačica na skijanju - 'Hladnjak nam je pun, ali ne hrane!'

Majinoj obožavateljici Matei, iznenađenje su osmislile njene prijateljice Maja i Lada, a kad je uzbuđena djevojka ugledala svoju omiljenu pjevačicu briznula je u plač. Od količine emocije zaplakala je i Šuputica. 'Stalno plačem na vjenčanjima.

Kad vidim nekog kako plače i meni poteku suze, zato me moji dečki iz banda stalno pitaju, ajme nećeš valjda opet', priznala je Maja.

Društvo je zaigralo i belu uz špek i kobase, a kako je prošlo jedno neobično druženje u srcu Siska pogledajte u video prilogu. Ako i vi želite nekom prirediti iznenađenje pošaljite e-mail na petko@novatv.hr

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook