Maja Šuput pokazala je još jednu vještinu - po prvi put se okušala u ulozi vizažistice.


Model Maji Šuput bila je obožavateljica iz Siska, kojoj je Maja priredila iznenađenje zajedno s ekipom In Magazina.

Vezani članci Maja Šuput i Marko Grubnić Marko Grubnić progovorio o detaljima 15 godina dugog poznanstva s Majom Šuput: ''Ima nešto na što sam najponosniji u životu'' Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja i Nenad baš uživaju u prvom Uskrsu sa sinčićem, a ne mogu sakriti ni koliko su zaljubljeni jedno u drugo

'Dakle ovo nikad nisam radila. Imaš prirodno rumene obraščiće pa tebi puder ni ne treba', rekla je popularna pjevačica, kojoj je voditelj Dalibor Petko predložio da u usluge svojih svadbenih gaža ubaci i šminkanje.

Pjevačica na skijanju - 'Hladnjak nam je pun, ali ne hrane!'

Majinoj obožavateljici Matei, iznenađenje su osmislile njene prijateljice Maja i Lada, a kad je uzbuđena djevojka ugledala svoju omiljenu pjevačicu briznula je u plač. Od količine emocije zaplakala je i Šuputica. 'Stalno plačem na vjenčanjima.

Kad vidim nekog kako plače i meni poteku suze, zato me moji dečki iz banda stalno pitaju, ajme nećeš valjda opet', priznala je Maja.

Društvo je zaigralo i belu uz špek i kobase, a kako je prošlo jedno neobično druženje u srcu Siska pogledajte u video prilogu. Ako i vi želite nekom prirediti iznenađenje pošaljite e-mail na petko@novatv.hr

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook