Poznati na skijanju

'Samo izgledamo kao Rusi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Maja Šuput otišla je na zasluženi odmor, a neke od fotografija objavila je i na Instagramu. Na istom mjestu zaskijala je i Severina!

Nakon niza svadbi, koncerata i novogodišnjeg nastupa, pjevačica Maja Šuput otišla se na zasluženi odmor. S prijateljima i obitelji uputila se na skijanje u Nassfeld, a nekoliko fotografija objavila je i na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput i Marko Grubnić ''Kakve ikone'' Pogledajte kako su Šuput i Grubnić izgledali u mladosti, urnebesna fotografija sve je nasmijala: ''Pa gdje si ovo iskopala!''

Evo gdje će poznati na zimski odmor

Zabundana od glave do pete, sa šubarom na glavi, Maja se skrivala iz sunčanih naočala. U društvu starije sestre i prijatelja stilista Marka Grubnića uživa u svakom trenutku! 'Samo izgledamo kao Rusi', poručila je Maja putem Instagrama.

Na skijanje u isto planinsko područje uputila su i pjevačica Severina Vučković koja je iskoristila nekoliko slobodnih dana van glazbenog studija u kojem je već počela snimati svoj novi album - Seve je modno osviještena i kada nosi skijaško odijelo! 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene